Boşandığı eşiyle iftar

Güncelleme Tarihi:

Boşandığı eşiyle iftar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2007 00:00

Oğuz Kayhan, önceki gün eski eşi Demet Akalın’a Nişantaşı’nda sahibi olduğu Chocolate Cafe’de iftar yemeği verdi.

Oğuz Kayhan’la ani bir kararla evlenen, altı ay evli kaldıktan sonra boşanan, ancak daha sonra da ilişkilerini sürdüren ve en son geçtiğimiz ay kesin ayrıldıklarını açıklayan Demet Akalın, iftara teyzesini de götürmüştü. İkiliyi böyle görünce, "Tekrar barışacaklar" diyenlere inanmaya başladım.

Mükemmel organizasyon

Daniel Day-Lewis, eşi Rebecca Miller, Sir Ben Kingsley, Famke Janssen, Alice Temperley gibi yurtdışından pek çok önemli ismin katıldığı Grand Classics gecesi için Les Ottomans Otel, geneline hakim olan Osmanlı teması ile zıtlık yaratacak şekilde modern çizgilerle yeniden yaratılmıştı. Siyah; duvarlardan, aksesuvar ve servis elemanlarına kadar her yerde kendini ana renk ilan ederken, kırmızı gül ve kadifeler sadece dramatik etkiyi artırmakla kalmayıp, aynı zamanda Les Ottomans Otel’in genel dekorasyonu ile de büyük bir uyum sağlamıştı.

Yeni ’ikoncan’ Ronit Gülcan

Sosyetenin ’ikoncan’ı daha birkaç ay öncesine kadar Eda Taşpınar’dı. Giydiğini yakıştıran, cool tavırlarıyla dikkat çeken, modanın takipçisi Taşpınar, bu sıfatı hak ettiğini Türkbükü sahillerinde giydiği çeşit çeşit bikinileri ve davetlerdeki sıra dışı kıyafetleriyle de göstermişti. Ancak Taşpınar’ın Hollywood ünlülerini birebir taklit ettiğini gösteren fotoğrafların gazetelerde çıkması, genç kadının popülaritesine gölge düşürdü. Şimdi davetlerde yeni bir isim öne çıkıyor. O da Cem Hakko’nun kız arkadaşı Ronit Gülcan... Gülcan, kıyafet seçimi, makyaj ve saç modeli tercihinde sosyetenin yeni ’ikoncan’ı olmaya aday. Geçtiğimiz hafta Vakko’nun Les Ottomans Otel’de verdiği "Grand Classics" gecesinin ev sahipliğini erkek arkadaşı Cem Hakko’yla birlikte üstlenen Gülcan, siyah elbisesi, şapkası ve saç modeliyle yine dikkatleri üzerinde topladı.

Yer bulamayınca

Cumartesi günü Les Ottomans Otel’deydim. Bir gün önce Vakko’nun davetine ev sahipliği yapan otelde iftar vaktinde boş masa yoktu. Belkıs-Erol Sabancı ve Bilge-Yılmaz Soyak çiftleri, birlikte geldikleri Les Ottomans Otel’de iftarlarını masada değil oturma gruplarının olduğu bölümde yapmak zorunda kaldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!