Bir bu eksikti!

AKİF Beki Başbakanlık Sözcüsü! Yani bir devlet görevlisi. Aynı zamanda Tayyip Bey’in sağ kolu. Başbakanlık adına açıklamaları ve düzeltmeleri o yapar.

Başbakan yanlış şeyler söyleyip zor durumda kaldığında alır sazı eline, "Sözleri yanlış anlaşıldı, vallahi öyle demek istememişti, şöyle demek istemişti" diye durumu kurtarmaya çalışır.

Akif Beki önceki yıllarda İslamcı Kanal-7’de Ahmet Hakan’la birlikte haber spikerliği ve sunuculuk yapardı. Sonra Ankara’ya geldi ve Keçiören’de Tayyip Bey’in apartmanına taşındı. Komşu oldular! Sonracığıma bir kitap yazdı:

"Erdoğan’ın Harfleri."

Birkaç gün önce bu kitabı okudum ve o kadar çok şey öğrendim ki!

Tayyip Bey’le Yahudilerin peygamberi Hazreti Musa arasındaki ilişkiyi bilmezdim. Tayyip Bey’in bilimsel çabalarla Bay Sözcü tarafından üretilen hayırlı harflerini, hayırlı ve önemli rakamlarını vesaireyi hiç bilmezdim.

Başbakanlık sözcüsünün kitabı, Harf Devrimine yaptığı suçlama ve saldırı ile başlıyor:

"Tayyip Erdoğan’ın zihin serüvenini biyolojik yaşından 26 yıl önce, 1928 harf devrimiyle başlatmak gerekiyor. Bir gecede medrese hocaları dahil Osmanlı bakiyesi (artığı) Türk toplumu, okur yazar olma vasfını kaybetti, yazı öncesi döneme geri döndü. Arap alfabesinin 28 harfiyle yoğurulan Müslüman zihinler, bir sabah kalktıklarında Latin alfabesinin saldırısıyla karşılaştılar. Binlerce müderris (medreselerdeki din adamları) bir gecede işinden oldu. Seçkinler sınıfından avam (halk) arasına karıştılar. Yeni alfabe önce konuşma diline nüfuz etti, sonra da Müslüman zihinlere..."

Sözcü daha sonra Tayyip Erdoğan’ın peygamberlerle ilişkisini anlatmaya başlıyor. Okudukça insana "Valla helal olsun" dedirtiyor!

"Kader planı harfler hiyerarşisinde gizli: Erdoğan’ın harfleri Sin ve Dad.
(Arapça harfler.) Erdoğan’ın harfler hiyerarşisinde durumu şöyle: Yıldızı Müşteri (Jüpiter), harfi Dad. Bu mertebeye tekabül eden (eşdeğer) isim Alim. Bu mertebenin peygamberi ise Musa. Günü perşembe. Yaradılışın beşinci günü, göklerde ikinci kat.

Madeni ise su. Harflerden Sin. Bu mertebede tecelli eden ilahi isim ise Muhyi.
(Dirilten, canlandıran, hayat veren!)"

Vay vay vay!.. Sonra bazı hesaplar yapıyor ve şu sonuca varıyor:

"Dad harfinin sayısal değeri 800. İbn Arabi bu tür sayılar için ebced-i kebir hesabına başvuruyor. Bu işleme göre aynı harfin değeri 8’e düşüyor. Sin harfinin değeri ise 60 olarak karşımıza çıkıyor. Ebced hesabına göre Tayyip Erdoğan’in bu iki harfinin temsil ettiği sayılar hem ayrı ayrı, hem de birlikte toplam olarak yaşamında önemli yer tutuyor. Örneğin iki harfin toplam değeri 68. Bu sayı hayatında önemli bir tarihe işaret olarak kabul edilebilir. Bir Hurufi (harflerden anlam çıkaran) bundan hareketle Tayyip Erdoğan’ın 68 yaşında çok kritik bir badire atlatabileceğini, yaşamını değiştirebilecek bir olayla karşılaşabileceğini söyleyebilir.

Tek olarak ele alındığında 8 ve 60 sayıları yine aynı anlama gelebilir. Sözgelimi 8 sayısının Erdoğan için uğurlu olduğu, ya da o yaştan sonraki hayatını şekillendiren bir olay yaşamış olabileceği, 60 yaşına girdiğinde çok dikkatli olması gerektiği gibi sonuçlar çıkarılabilir.

Yukarıdaki verilere göre Tayyip Erdoğan’ın Müşteri feleğinin menzili, ikinci gök katında ve Erdoğan’ınki yaradılışın beşinci günü. Buradan yola çıkarak iyi günü perşembe yorumuna varılabilir. Önemli kararlarını bu günde alması tavsiye edilir."

Başbakanlık Sözcüsü değil müneccim, kahin, falcı mübarek! Bu durumda cumhurbaşkanlığı adaylığını nisan ayında bir perşembe günü açıklarsa Sin ve Dad harfleri ve Musa peygamberin yardımıyla başarıya ulaşacağına ben inandım! Devam edelim:

* * *

"Ve Tayyip Erdoğan’ın harfler hiyerarşisindeki peygamberi: Erdoğan, İbn Arabi’nin çizelgesine göre Musa Peygamberin soyundan geliyor. Yani hem Musa Peygamberin karakteristik özelliklerini taşıyor, hem de hayatı bu peygamberin yaşam öyküsüyle paralellik gösteriyor.

Musa Peygamber halkını özgürleştiren bir lider. Hayatı tevafuklarla
(uygun düşmelerle) örtülü. Hikmetini sonradan anlayacağı badireler (güçlükler) atlatır...

Hayatından bir başka önemli ayrıntı, Hızır’la çıktığı yolculuk. Bu yolculukta büyük sabır sınavından geçer. Dayanamayıp itiraz ettiği olayların hikmetini her seferinde sonradan anlar ve yanıldığını, aslında şer
(kötülük) gibi görünen olayların altından daha sonra büyük hayırlar çıktığını görür.

Onlar peygamberliği, bunlar iktidarı paylaştı. Musa peygamberin kıssası
(hikayesi) böyle anlatılır. Bir Hurufi için Tayyip Erdoğan’ın yaşam öyküsüyle bu kıssa arasında paralellik kurmak hiç de zor görünmüyor."

Başbakanlık Sözcüsü’nün kitabında daha neler var neler! Şimdi reklamlar!.. Kısa bir aradan sonra yayınımız yarınki yazı ile devam edecek! Yarın sırada Başbakanlık Sözcüsü’nün ebcet hesabına, rakam ve harf analizlerine göre Tayyip Erdoğan- Abdullah Gül ilişkisinin kehaneti var! Lütfen yarınki yazımı bekleyin sevgili okuyucularım.
Yazarın Tüm Yazıları