Şiir albümü çıkarıyorlar

"Selvi Boylum Al Yazmalım" oyununda birlikte rol alan İpek Tuzcuoğlu ve Kerem Alışık, şimdi de bir şiir albümü çıkarmaya hazırlanıyor.

Aralarında aşk dedikodusu da çıkan Tuzcuoğlu ve Alışık, aşk temalı bu albümü önümüzdeki günlerde piyasaya süreceklerini açıkladılar.

Evde canları sıkılmış

Podyum dünyasının iki ünlü ismi Didem Uzel ile Esin Moralıoğlu, önceki akşam Arnavutköy’deki bir cafe’de geç saatlere kadar eğlendi. Bar çıkışı gazetecilere "Kız kıza eğlendik" diyen ve yalnızlıktan yakınan iki arkadaş, "Bizim sevgilimiz yok, o yüzden kız kıza eğlenmeye karar verdik. Kar yağışı ve soğuk hava yüzünden günlerdir evdeydik, canımız sıkıldı. Biz de buluşup biraz hasret gidermek istedik" dedi.

Fazıl Say’a Mozart benzetmesi

Mozart Yılı etkinlikleri kapsamında Fazıl Say’a bale müziği sipariş eden Viyana Bale Merkezi Yönetmeni Sigrid Garıis, piyanist ve bestecimizin bu eserde kullandığı "Türk stili"yle Mozart’ı andırdığını söyledi. Say, onur verici bu benzetme üzerine, "Ney ve kudüm gibi geleneksel çalgılarımızı da kullandığım müziğin başlangıç kısmında, Mozart’ın Türk Marşı temasından yararlandım. Ama eser daha sonra başka bir gelişim çizgisi izliyor" dedi. Mozart gibi kendisinin de Doğu ve Batı kültürleri arasında köprüler kurmaya yöneldiğini belirten sanatçı, eserine "Patara" adı vererek söz konusu köprüyü pekiştirmek istediğini vurguladı. Antalya’nın yakınlarındaki bir koy olan Patara, ilkçağ Anadolu uygarlıklarından Likya’nın başkentiydi ve bu devletin anayasası, dönemi için çok ileri, demokratik bir hukuk sistemini örneklendiriyordu.

Rap’çi Vildan

"Kadın İsterse" dizisinin Buket’i Vildan Atasever ile rap grubu Karargah, MP ayakkabılarının reklam filmi çekimleri için birlikte kamera karşısına geçti. Film Sokağı Stüdyoları’nda çekilen filmde rap’çi bir kızı canlandıran Atasever, yakında aynı grupla ikinci albümleri için bir düet yapacağını da açıkladı. Çekim arasında gazetecilerle görüşen genç oyuncu, Kutluğ Ataman’ın yönettiği "İki Genç Kız" filmindeki sevişme sahnelerinin internette porno görüntüler olarak çıkmasına da ateş püskürdü: "Filmde sadece sevişme sahnesi yok, birçok sahne var. Hem ben o sahneleri başka yerlerde kullansınlar, altına da abuk subuk şeyler yazsınlar diye çekmiyorum ki. Hiçbir şeyden çekinmiyorum, utanmıyorum. Ailem de bu görüntülerin filmden olduğunu biliyor."
Yazarın Tüm Yazıları