Sosyal medyada aşk ilanı

2,5 yıl birlikte olduğu oyuncu Burak Özçivit’le ayrıldıklarını Twitter’dan duyuran Ceylan Çapa’nın yeni aşkı da sosyal medyada açığa çıktı. Madenci Altuğ Leblebici, Çapa’yla aşklarını Instagram’a yüklediği fotoğraflarla ilan etti.

Haberin Devamı


Oyuncu Burak Özçivit’le bir dargın bir barışık süren ilişkisi geçtiğimiz aylarda sona eren Ceylan Çapa, taş madenleri olan Altuğ Leblebici’yle flört etmeye başladı. Birbirlerini tanıma aşamasındayken ilişkilerini gizleyen sevgililer, önceki gün aşklarını sosyal medyada duyurdu. Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu Mehmet Aslan’la ortak şirketi bulunan Leblebici, Çapa’yla verdiği pozları Instagram’da paylaşarak aşklarını ilan etti.

Ceylan Çapa, Burak Özçivit’ten ayrıldıktan sonra Twitter’a “2,5 yıllık ilişkimizi karşılıklı saygı çerçevesi içerisinde bitirmiş bulunuyoruz” diye yazmıştı

Londra'yı İstanbul'a taşıyacaklar
Tasarımcı kardeşler Hülya ve Derya Çopur, Londra’da yarattıkları markaları Copur’s London’un İstanbul şubesini Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’nde açtı. Kardeşler, yarın düzenleyecekleri İstanbul’daki ilk defileleri için İngiliz Konsolosluğu’nu Londra sokaklarına çevirecek. Defilenin davetiyeleri pasaport, koltuk numaraları ise uçak bileti şeklinde hazırlandı. Defilede kraliyet askerlerinin karşılayacağı konuklara, İngiliz polisleri yol gösterecek.

Haberin Devamı

Kargalar kafeste
Tiyatrocu Cihan Ünal, şarkıcılığa soyunmuş ve “Kargalar Kafeste” adlı orkestraya dahil olmuştu. Ünal, önceki gün orkestra arkadaşları Önder Bali, Gökhan Abur, Suna Yıldızoğlu, Erbil Doğan ve Korkut Koray’la birlikte Pera Palace Hotel Jumeirah’taki Orient Bar’ın açılışında sahneye çıktı. Barın açılışına Demet Sabancı Çetindoğan, İzzet Özilhan ve Maide Kurttepeli’nin de aralarında olduğu iş dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Okka’lı Türk kahvesi
Arzum Elektrikli Ev Aletleri, yeni ürünü “Arzum Okka”yı Four Seasons Hotel’de tanıttı. Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı’nın ev sahipliği yaptığı “OKKA’lı Muhabbetler” adlı davete gazeteci Ayşe Arman, Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Osman Serim ve şair, gazeteci, yazar Sunay Akın da keyifli sohbetleriyle renk kattı.

Yazarın Tüm Yazıları