Hoş olmayan sürprizler

Alaycı yaklaşımlar, utandırabilecek ifadeler sabah saatlerinde Uranüs ve Ay arasında oluşan sert açı beklenmedik gelişmeleri, kendini tutmakta zorlanan kişileri ve hoş olmayan sürprizleri gündeme taşıyabilir.

Haberin Devamı

Aramızdan bazılarının alaycı, açık veya zekice yapılan utanma nedeni olabilecek yakıştırmalara ya da suçlamalara maruz kalma olasılığı yüksek. Bu kişilere aynı şiddette ve hatta daha zekice yanıt verebilecek durumda olsak dahi, tavırlarımızı kontrol edip kâr zarar hesabı yaparak düşüncelerimizi şimdilik kendimize saklamamızda fayda var. Akşama doğru daha gerçi olabileceğimiz ve sağlam adımlarla ilerleyebileceğimiz gezegen etkileri mevcut.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Bazı taleplerinizi art arda sıralama ve yerine getirilmemeleri durumunda hoşnutsuzluk içeren cümleler sarf etme eğiliminde olabilirsiniz. Ancak, bunu yapmamanız yerinde olur.

Boğa
Eğer problem arıyorsanız hiç zahmetsiz bulabileceğiniz bir gün. Dolayısıyla, bugün için kendi işinizle ilgilenmeniz, iyi amaçlı dahi olsa başkalarına karışmamanız ve sözlerinizi dikkatli kullanmanız yararınıza olur.

Haberin Devamı

İkizler
Bazı konularda kendinizi kontrol etmeye veya durdurmaya çalışmanızda fayda var. Zira, size daha önce açıklanan konularla ilgili sorular sormaya devam etmeniz durumunda kendinizi istemediğiniz bir konumda bulabilirsiniz.

Yengeç
Evinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konulara daha ciddi ve detaycı bir gözle bakabilir ve yaşanan olaylar karşısında nasıl bir tavır alacağınızı belirleyebilirsiniz.

Aslan
Bazı kişileri zorlamanız durumunda gelebilecek sert tepkiler sizi rahatsız edebilir. Daha diplomatik olmakta fayda var.

Başak
Bazı kişilerin size olan sevgilerini istediğiniz şekilde göstermemeleri sizi rahatsız edebilir. Ancak, bu durumun bazı açıklamaları olabileceği gibi, bu tavır size olan ilgilerini kaybettiklerini de göstermez.

Terazi
Bazı konularda kuralları veya koşullarınızı belirtmeniz umulmadık bir şekilde olumsuz sonuçlar doğurabilir. Dolayısıyla, risk almamakta ve akışa uygun yol almakta fayda var.

Akrep
Kendinizi belli bir pozisyona ya da yola sokmamanızda fayda var. Daha tarafsız ve objektif bakış açılarına ve rehberliğe ihtiyacınız var.

Yay
Bazı konularda direktifler vermekten kaçınmalısınız. Ancak, aklıselim tavırlarınızı korumakta zorlanabileceğiniz bir gün. Sağduyulu olmaya çalışmakta fayda var.

Haberin Devamı

Oğlak
Bazı kişileri pozisyonunuzu anlamaları konusunda ikna etmeye çalışıyorsanız, bu kişilerin tüm enerjilerini aslında sizin dengenizi bozmaya çalışmak için kullandıklarını görmeye çalışmanızda fayda var.

Kova
Herkese uyum sağlamaya veya diğerlerinin yolundan gitmeye çalışarak tartışmalardan kaçınıyor olabilirsiniz. Ancak, bu çaba kalıcı bir sonuç getirmeyeceği için stil değiştirmeniz gerekiyor olabilir.

Balık
Herkesin adil oynaması gerektiği konusunda haklısınız. Ancak, bu onların adil veya dürüst oynayacağı anlamına gelmez. Dolayısıyla, görünenin dışındakileri görerek hareket etmeli.

Yazarın Tüm Yazıları