Diego yeni fenomen olacak

BU maçta iki şey çok önemliydi. Birincisi Soma faciasının unutulmaması ve oradaki ihtiyaç sahiplerine yardımın futbol vasıtasıyla da devam ettirilmesi, ikincisi de Diego Ribas’tı...

Haberin Devamı

Bu hazırlık maçında Diego, bugüne kadarki futbol kariyerine paralel ama daha da önemlisi Fenerbahçe’de takımın bir parçası olabileceğini gösterdi. Alex’in papucunu dama atar mı bilinmez ama Diego’nun Fenerbahçe’de yeni bir fenomen olacağı kesin.

ALIŞKANLIĞI TARİHE GÖMDÜ

Maçın İngiltere’de olmasına rağmen Fenerbahçe taraftarının şampiyon takımlarını yalnız bırakmamaları ve Soma’ya destek vermeleri de alkışlamaya değerdi. Her zaman alıştığımız transfer politikaları neticesinde, yepyeni bir takım kurma ve bu takımın birbirine alışma sürecini Fenerbahçe tarihe gömdü. Dolayısıyla, geçen yılın şampiyon kadrosu aralarına Diego’yu da alarak ligde şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi.

Ayrıca 8 Ağustos’ta Chlesa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın taraftarlarının Soma için yan yana kol kola oturarak verecekleri bu fotoğrafla sezon öncesi Türk futbol camiasına çok güzel bir mesaj olacağına inanıyorum.

Yazarın Tüm Yazıları