Bodrum'da şampanya savaşları

Azeri işadamı Mübariz Mansimov’un sahibi olduğu Yalıkavak Palmarina’daki Billionaire Club’da “şampanya savaşları” yaşanıyor.

Haberin Devamı

Ünlü İtalyan işadamı Flavio Briatore’nin sahibi olduğu, dünya jet-set’inin gözde gece kulübü Billionaire Club, Levent’teki Edition Otel’den sonra Bodrum Yalıkavak’taki Palmarina’da hizmete girmişti. Billionaire Club, müzikleri ve eğlencesiyle olduğu kadar şampanya patlatma seremonisiyle de ünlü. Ramazan Bayramı dolayısıyla Bodrum’da tatil yapan iş dünyasının birçok ünlü ismi, şampanya patlatmak için birbirleriyle yarıştı. Garsonların taht üzerinde taşıdığı bikinili kızların elindeki Dom Perignon marka şampanyaların tanesi meşaleler ve konfetiler eşliğinde 8 bin 500 TL’ye açılıyor.

Milli gün kutlaması şampanya ya savaşları” yaşanıyor. as Krallığı İstanbul Başkonsolosu Mohammed Sbih, Fas Krallığı’nın milli gününü Beşiktaş’taki evinde kutladı. İş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getiren kutlamaya ABD Başkonsolosu Charles F. Hunter ile İtalya Başkonsolosu Gianluca Alberini de katıldı. Mohammed Sbih ve eşi Meriem Sbih’in Fas’a özel geleneksel kıyafetleriyle karşıladığı konuklar arasında ayrıca Şili Fahri Konsolosu Haluk Sanver ve eşi Ebru Sanver de vardı. Davette Fas mutfağından lezzetler ikram edildi.

Haberin Devamı

KörKÜTÜK aşık
Çapkın işadamı Emre Kütük, Esra Ergintuğ’dan ayrıldıktan sonra Ferhan Şensoy’la yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak bu ilişki de uzun ömürlü olmadı. Kütük, bayram tatili için gittiği Bodrum’da yeni sevgilisi Yasemin Karagülle’yle görüntülendi. Ralf Tezman’ın teknesinde tatil yapan Kütük, kız arkadaşıyla güneşlenirken objektife yansıdı.

Solaryum gözlüğü
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın eski eşi Ahu Aysal, Bodrum-Gündoğan’daki yazlığında görüntülendi. Yaz-kış bronz teniyle dikkat çeken Ahu Aysal, solaryum gözlüğüyle güneşlendi.

Yazarın Tüm Yazıları