Vialand'de eğlendiler

Hürriyet Çocuk Kulübü ve Vialand işbirliğiyle geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen etkinlik, medya, iş ve cemiyet hayatının tanınmış simalarını bir araya getirdi.

Haberin Devamı

Tema park, alışveriş merkezi, gösteri ve eğlence ünitelerinin bulunduğu Vialand’e gelen ünlü konuklar, çocuklarıyla brunch yapıp keyifli bir hafta sonu geçirdi. Davete katılan Belçim Bilgin, Tülin Şahin, Pınar Tezcan, Sinem Güven, Berna Naipoğlu, Bennu Gerede ve Arzu Kaprol gibi tanınmış isimler, kahvaltının ardından Vialand’de bulunan gösteri ve eğlence merkezindeki aktivitelerle çocuklar gibi eğlendi.

Şimdiki çocuklar çok şanslı
Brunch’a kızı Defne’yi de getiren Sinem Güven, “Her çocuğun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Şimdiki çocuklar çok şanslı. Her şeyi bulabilecekleri böyle bir eğlence merkezi var” dedi.

Mükemmel bir yer olmuş
Oğlu Rodin’le brunch davetine katılan Belçim Bilgin, “Vialand çocuklar için çok faydalı bir eğlence merkezi. Aradıkları birçok masal kahramanını burada görebiliyorlar, faydalı bir yer olmuş. Rodin de kendini eğlenceye kaptırdı” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları