Gergin bir haftaya girerken

Önümüzdeki hafta Uranüs, Plüton, Mars ve Jüpiter arasında oluşacak gergin açılar, ay başından beri yazdığım ani, şaşırtıcı ve tuhaf olaylara açık iki haftalık süreçte olduğumuzun habercisi.Yorucu haftaya başlamadan önce, güzel bir tatil günü geçirip haftaya dopingli başlamakta fayda var.Hepinize iyi pazarlar, sağlık ve sevgiyle kalın...

Haberin Devamı

KOÇ
Bu hafta içinde özgürlük anlayışınız diğerlerince isyan olarak algılanabilir. Sabırsız davranışlar veya ani tepkiler, ilişkilerde zorlanmalara veya kopuşlara neden olabilir. Ufak tefek kazalara ve gergin kişilere karşı da tedbirli olmak gerekiyor.

BOĞA
Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Ancak bu hafta içinde gelişebilecek bazı olaylar, geleceği ilgilendiren kararlarınızı yenilemenizi gerektirebilir veya bazı konularda gereğinden fazla endişelenebilirsiniz.

İKİZLER
Haftaya bazı ödemeler veya borç-alacak işleriyle ilgili karışıklık, ani gelişme veya problemlerle başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkilerinize de dikkat etmeniz gereken bir dönem.

YENGEÇ
İş hayatınızda gereksiz riskler alabilir, ani olaylar veya ani çıkışlar nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ve iş hayatınızda kontrollü olmanız gereken bir gün.

Haberin Devamı

ASLAN
İş hayatınız, kariyeriniz ve seyahatler, baskı unsurları içeriyor. Stres altında ani tepkiler vermekten ve ani hareketlerden kaçınılması, sağlığa dikkat edilmesi gerekiyor.

BAŞAK
Özel hayatınız ve maddi konular dikkat gerektiriyor. Harcamalarınıza ve yatırımlarınıza dikkat etmeli, ısrarcı tavırlarla ilişkilere zarar vermekten kaçınmalısınız.

TERAZİ
Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda gerilime açık bir haftaya giriş yapıyorsunuz. İsyankâr tutumlar, ani hareketler, ufak tefek kazalar ve gerilimli ortamlar, uzak durulması gereken belli başlı başlıklar arasında.

AKREP
İş hayatınıza, sağlıkla ilgili konulara, yakın çevre ilişkilerine zaman ayırmanız gereken bir haftaya giriş yapıyorsunuz. İletişimle ilgili problemlere karşı da tedbirli olmakta fayda var.

YAY
Finansal açıdan zorlu bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Fazla açılmamalı, harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Ani ödemeler, borç-alacak meseleleri veya sağlıkla ilgili konular söz konusu olabilir.

OĞLAK
Haftaya başlarken evinizi, ailenizi ilgilendiren maddi konularda problemler yaşanabilir. Ufak tefek kazalara ve gergin kişilere de dikkat edilmeli.

KOVA
Bu hafta içinde iş hayatınız, sağlıkla ilgili başlıklar veya ilişkileriniz özel önem gerektirebilir. Her alanda sakin kalmayı ve ısrarcı olmamayı başarabilirseniz, olayların üzerinden gelmeniz daha kısa zaman alabilir.

Haberin Devamı

BALIK
Haftaya giriş yaparken spekülatif konular, yatırımlar ve çocuklarınız, aşk hayatınız ya da yaratıcılık içeren işlerle ilgili harcamalar problem yaratabilir.

Yazarın Tüm Yazıları