Farklı gelişmeler söz konusu olabilir

Bu hafta sonu, bazı konularda kesin bir karara varmanız, kesin tavır koymanız ya da belli seçimler yapmanız istenebilir ya da gerekebilir. Ancak, ne olursa olsun ya da her ne kadar elinizde yeterince veri olduğunu düşünseniz de bir karara varmamakta fayda var. Zira, önümüzdeki 10 günlük süreçte yaşanabilecek farklı gelişmeler, şaşırtıcı olaylar veya ani gelişmeler bugün yapılan seçimleri etkileyebilir. Dolayısıyla, alınması gereken kararları veya gidilecek yolu belirlemeden önce 10 güne ihtiyaç var.

Haberin Devamı

Koç
Bazı beklenmedik gelişmeler veya ters giden olaylar planlarınızda yapılması gereken ufak tefek rötuşları görmenizi sağlayabilir. Hızla müdahale etmeniz durumunda büyük plan bozulmamış olacaktır.

Boğa
Bazı rahatsız edici durumlar söz konusu olabilir. Bu durumda sakinliğinizi koruyarak hareket etmenizde fayda var. Yakında bugünlerde olan biten şeylerin bir nedeni olduğunu anlayabilirsiniz.

İkizler
Büyük planlarınızı yenilemeniz gerekebilir. Ancak, yeni hali eskisinden de güzel olacaktır boşuna endişelenmemelisiniz.

Yengeç
Kendinizi belli bir plana bağlamanızın ya da anlaşmaların noktası virgülüne uygulanmasını beklemenizin kimseye bir faydası olmayabilir. Bunun yerine esnek olmanız size fazlasını kazandıracaktır.

Aslan
Karşınızdaki kişilerin sizi seçip seçmeyeceğini düşünmek yerine, sizin onlarla hareket etmek isteyip istemediğinizi bulmanız gerekiyor.

Başak
Yaratıcılık gerektiren işler veya maddi konular gündeminizde. Bu alanlarda fayda sağlayabilir veya kâr elde edebilirsiniz. Bu yönlü çalışmaları başlatabileceğiniz bir hafta sonundasınız.

Terazi
Bugünlerde beklenmedik olaylar veya şaşırtıcı gelişmeler (olumlu veya olumsuz) söz konusu olabilir. Kontrollü olmanızda fayda var.

Akrep
Hak ettiğiniz saygı veya takdiri görebilirsiniz. Sizin başkaları için neler yaptığınız değil onların sizin için neler yapabileceği konusuna odaklanmalısınız.

Yay
Kendinizi her zamankinden daha fazla görünür kılabilirsiniz. Çevrenizdeki veya içinde bulunduğunuz topluluklardaki kişiler sizi ve bazı konulardaki yetkinliğinizi tanıyacaklar, hazırlıklı olun.

Oğlak
Belli plan, sunum veya teklifleriniz karşınızdaki kişilere gerçekçi görünmeyebilir. Eğer elinizdekilerin üzerinden geçerseniz, size katılımcı olma eğilimlerini daha rahat değerlendirebilirsiniz.

Kova
Beklenmedik fırsatlar belli konularda ön plana çıkmanızı ve ışıldamanızı sağlayabilir. Alçakgönüllülüğünüzü korumalı, aşırılıklardan kaçınmalı ve ölçülü davranmalısınız.

Balık
Bazı şeylerin kendini tekrar edeceği konusundan eminseniz, meydana gelecek şaşırtıcı olaylar fikrinizin değişmesini sağlayacaktır.

Yazarın Tüm Yazıları