Gözden kaçanlar

Hayat tüm hızıyla akarken gerçekte olan biteni görmek çoğu zaman çok zordur.

Haberin Devamı

Dolayısıyla, bazı şeylerin olup bittiğini düşünüyorsanız olayların aslında göründüğü gibi olmadığını veya olmayacağını da aklınızın bir kenarında bulundurarak hareket etmenizde fayda var.
Bu ufak uyarıyı akılda tutmak, oldukça sosyal, fikir ve sevgi paylaşımlarına ya da şanslı (veya öyle görünen) karşılaşmalara açık bir günde olduğumuzu söyleyebilirim.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Hazır görünmeyen iş, plan ya da projeleri zorlamamakta fayda var. Önemli adımları atlayarak hızla ilerleme isteği yakın veya uzak gelecekte önemli sorunlar yaratabilir.

Boğa
Sizden yardım veya danışmanlık istenmedikçe çevrenizdeki kişileri yönlendirmemeye çalışmanızda veya oldukça hassas yaklaşmanızda fayda var. Zira yanlış bir imaj oluşturabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler
Çok farklı bir yola girmek ya da farklı bir yönde ilerlemek üzeresiniz. Dolayısıyla, gözünüzü kulağınızı açmanızda ve hiçbir fırsatı kaçırmamanızda fayda var.

Yengeç
Bazı konularda veya işlerde partnerinizin veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerin daha fazla katılımı olmasını istiyor olabilirsiniz. Bunu sağlamak için yaratıcılığınızı kullanın.

Aslan
İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz var. Bunlardan bazılarını ciddiye alıp uygulayabilirsiniz.

Başak
Bazı tanıdıklarınız sizin için bazı konuları halletmeye gönüllü olabilirler veya sizin yerinize bazı işleri yapabilirler. Bu yardımsever insanları bulmanızda fayda var.

Terazi
Bugün sizinle tartışmaya giren kişiler üzerinde sihirli bir etki yaratabilirsiniz.

Akrep
Düşündüğünüzden çok ağır ilerlediğini gözlemlediğiniz konular hızlanarak sizi şaşırtabilir. İşleri daha da hızlandırmak çekiciliğinizi kullanmanız gerekebilir.

Yay
Bazı kişileri sizin yaklaşımlarınızla ilerlemeleri yönünde uyarmak yerine onların özgün tavırlarından keyif almaya bakmanın faydasını görebilirsiniz.

Oğlak
Önünüze türlü engeller çıkarmaya veya sizi tartışma ortamına sokmaya çalışan kişiler olabilir. Bu kişilere kayıtsız kalmanız ya da olan bitenin farkında değil gibi davranmanız kazanmak için iyi bir yöntem olabilir.

Haberin Devamı

Kova
Bazı planlar işe yaramadıysa veya yaramıyorsa, farklı yollar denemenin ve karşınızdaki kişileri hazırlıksız yakalamanın başka bir yolunu da bulabilirsiniz.

Balık
Halledilmesi gereken konuların altından kalkabilmeniz için seçeneklerinizi detaylarıyla gözden geçirmelisiniz. Konuların çözümü yaklaşıma ve takınılacak tavıra göre değişkenlik gösterebilir.

Yazarın Tüm Yazıları