I love Fashion

3. Fashion TV Moda Ödülleri, önceki akşam sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Gecede ödül alan birçok isim, teşekkür konuşmasına kanalın “I love Fashion” sloganıyla başladı. Michel Adam’ın sahibi olduğu dünyaca ünlü moda ve eğlence kanalı Fashion TV’nin 17’nci kuruluş yıldönümü, önceki gece İstanbul’da kutlandı. Edition Otel bünyesinde hizmet veren Billionaire Club’da düzenlenen gecede 3. Fashion TV Moda Ödülleri de sahiplerini buldu. Cengiz Abazoğlu’nun “yılın en iyi haute couture tasarımcısı”, Siren Ertan’ın da “yılın en iyi kadın moda tasarımcısı” ödülünü aldığı törende ayrıca Özge Ulusoy “yılın en iyi kadın mankeni” ve Ivana Sert de “yılın moda ikonu” seçildi. Kurumsal ödüllerin de verildiği törende Billionaire Club, Rocks Otel ve Jatomi Fitness&Spa ödüle layık görüldü.
Gece, Fashion TV Saatleri defilesiyle sona erdi.

Haberin Devamı

Şehirde güzel müzik

Hayatı “Shine” filmiyle beyazperdeye aktarılan dünyaca ünlü piyanist David Helfgott, önceki gün İstanbul’da konser verdi. “Good Music In Town Konserleri” kapsamında, 70’inci yılını kutlayan Yapı Kredi Bankası’nın ana sponsorluğunda İstanbul Kongre Merkezi’nde sahneye çıkan Helfgott, müzikseverlere unutamayacakları bir gece yaşattı. Map İletişim ve Piu Music organizasyonuyla gerçekleşen “Good Music In Town Konserleri”, 29 Nisan’da keman virtüözü Itzhak Perlman ile devam edecek.

Çocuklar aşkına podyuma çıkacaklar
Berrin Yoleri ve Demet Sabancı Çetindoğan, “Çocuklar Aşkına” adlı sosyal sorumluluk projesinin ikincisini düzenliyor. Ünlü isimler, proje kapsamında bugün gerçekleşecek Harvey Nichols defilesinde çocuklarıyla podyuma çıkacak. Marriott Hotel Şişli’nin ev sahipliği yapacağı defileden elde edilecek gelir, Koruncuk Vakfı ve Yaratıcı Çocuklar Derneği’ne bağışlanacak. Yalın da “Çocuklar Aşkına” şarkısını çocuklarla birlikte seslendirerek projeye destek olacak.

Yazarın Tüm Yazıları