Israrla anlaşılmaya çalışmak boşuna

Uyum sağlama veya herkesin yararına amaçlar için çalışma arzumuzun taraftar bulamayacağı bir gün. Dolayısıyla, bazı konuları anlaşılır kılabilmek için kendimizi tekrara düşebilir veya bizim yanımızda olan kişileri dahi ikna edemeyebiliriz. Dolayısıyla, gerginliği üzerimizden atmalı, gerçekten haklı olduğumuz konuları anlaşılır kılmanın daha farklı yollarını bulmalıyız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Haberin Devamı

Koç
Gergin olmanız veya olmadığınız bir kişi gibi davranmaya çalışmanız sizi yoruyor ve yıpranmış görünmenize neden oluyor. Enerjinizi yürümeyen şeylere değil, hayatınızın ilerleme gösteren yönlerine kaydırmalısınız.

Boğa
Ne kadar zorlarsanız o kadar kaybedebileceğiniz bir gün. Bırakın her şey akışında gelişsin, o zaman daha rahat ilerleme sağladığınızı görebilirsiniz.

İkizler
Pek çok konuda doğru yönde ilerliyorsunuz. Ancak, olaylar yararınıza olmakla birlikte düşündüğünüz şekilde gelişmeyebilir.

Yengeç
Bazı plan, iş ya da ilişkileriniz giderek daha da zarar verici olmaya başlayabilir. Ancak, bazı konular ters gidiyor diye gemiden atlamak yanlış olacaktır, yola devam etmeli.

Aslan
Günlük platformda birlikte çalışmak veya vakit geçirmek zorunda olduğunuz kişilerin hayatlarında uğraşmak zorunda oldukları önemli konular olabilir. Dolayısıyla, size her zamanki gibi destek olamamalarını anlayışla karşılamalısınız.

Haberin Devamı

Başak
Belli durum veya koşullara yavaş tepki göstermek bazı konuların devamlılığını etkileyebilir. Devam etmenin bir yolunu bulmanız gerekecek.

Terazi
Bazı gelişmeler öngördüğünüz gibi olmayabilir veya bazı bilgi ya da fikirlerin doğruluğu sizin düşündüğünüzün tersi sonuçlar veriyor olabilir. Ancak, şaşırmak yerine oluşan alternatif duruma uygun planlarda yapabilirsiniz.

Akrep
Geçmişte olanları gözünüzde büyütmeniz geleceğe tereddütle bakmanıza neden oluyor. Geçmişte olanlar gelecekte olacakların habercisi değildir. Esnek düşünmeli ve cesur olmalısınız.

Yay
Etrafa bazı şeyleri anlatabilmek adına direktifler vermek veya yepyeni fikirlerinizi boşa harcamak yerine, bırakın ne olacaksa olsun. Ardından, duruma göre plan yaparsınız.

Oğlak
Bir dakika önce mükemmel görünen olaylar, bir dakika sonra tamamen olumsuz bir hal alabilir. Bu iniş çıkışlı ve istikrarsızlık içeren atmosferde biraz esnek olmak ve olayları akışına bırakmak daha iyi olabilir.

Kova
Belli durumları artık sizi hiçbir şekilde rahatsız edemeyeceği hale sokmanız gerekebilir. Ancak, bunu yapabilmek için radikal kararlar almanız ve tamamen farklı bir stratejiyle devam etmeniz gerekiyor.

Haberin Devamı

Balık
Alışık olduğunuz şekilde veya rutin planlarınız doğrultusunda ilerlemek istiyor olabilirsiniz. Ancak, geçmişte faydasını görmediğiniz hareket ya da davranış modelleri bu sefer de işe yaramayacaktır. Dolayısıyla, yeni şeyler denemeniz gerekiyor.

Yazarın Tüm Yazıları