5 soruda Berk Erçer stili

Kurt Seyit ve Şura’da Mişa’yı canlandıran oyuncu Berk Erçer tarzını anlattı: “Kıvanç Tatlıtuğ’un stilini tek geçerim.”

Haberin Devamı

1-Gardırobunun ‘olmazsa olmaz’ları neler?
Kesinlikle tek renk , düz , baskısız açık veya geniş yakalı tişörtlerim .. Aksesuar olarak kemerlerim ve saatlerim tam anlamıyla olmazsa olmazımdır. Saatte ise su geçirmez asker yeşili ‘G-shock’lar.
2-İlkbahar-yaz için ilk ne almayı düşünüyorsun?
Açık renklerde, yakasız, kısa, normal fit keten bir gömlek ve yine açık renk tonlarda, normal fit jean pantolonlar. Tercihim Scotch&Soda’nın spor gömlekleri.
3-Kışın çok severek aldığın ve usanmadan giydiğin parça neydi?
Çok kalın tabanlı olmayan ve askeri tarzda bir bot arıyordum. Nihayet yurtdışında All Saints’te buldum ve tüm kış ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisi için gittiğim St.Petersburg’ta haftanın minimum 4 günü giydim.
4-Tarzını beğendiğin, örnek aldığın biri var mı?
Kendi giyim tarzıma ve zevkime en yakın bulduğum kişi kesinlikle Kıvanç Tatlıtuğ’dur. Tek kelimeyle seçimleri ve aksesuarları kusursuz. Ben klasik giyinen biri değilim, günlük yaşantımda gerekmedikçe takım elbise tercih etmem. Ancak gerek konumu gerekse tercihi bu yönde olan ve stilini çok beğendiğim bir diğer kişi de işadamı Osman Aksoy’dur.
5-Dizide canlandırdığın Mişa karakterinin giyiminde en sevdiğin şey ne?
En etkilendiğim kostüm askeri üniformalarımızdı. Büyüsünü ancak üzerinize giydiğinizde anlıyorsunuz. Adeta vücut duruşunuz değişiyor, otomatik role giriyorsunuz.

Yazarın Tüm Yazıları