Ferhangi şeyler

Artık ilişkilerini gizlemeyen Ferhan Şensoy ve Emre Kütük, Cihangir’de baş başa yemek yerken görüntülendi.

Haberin Devamı

Karda yürüyüp izini belli etmeyen çapkınlardan Emre Kütük’ün Ferhan Şensoy ve Derya Baykal’ın büyük kızları Ferhan’la yeni bir aşka yelken açtığını daha önce yazmıştım. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çift, ilk kez geçtiğimiz haftalarda Asmalımescit’teki Cavit adlı mekânda görüntülenmişti. O gün “Kahretsin!” diyerek yüzünü gizleyen Emre Kütük ve Ferhan Şensoy, önceki akşam ise Cihangir’deki bir mekândaydı. Daha önce birlikte görüntülenmemek için çaba gösteren ikili, bu kez rahattı. Artık ilişkilerini gizleme gereği duymayan çift, yemeklerini mekânın önündeki masada yedi...

Sanatın yeni adresi
Basın ve halkla ilişkiler sektörünün başarılı isimlerinden Banu Birkan, Nişantaşı’nda “Overthose” adlı bir sanat merkezi açtı. Çağdaş Türk sanatının ünlü isimleri Adnan Çoker, Adem Genç, Mustafa Ata ve Bubi’nin eserleriyle hizmete giren Overthose’un açılış davetine iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Banu Birkan, Overthose ile koleksiyonerlere kişisel yatırım danışmanlığı hizmeti sunmayı amaçladıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Arda’nın Mutfağı 1 yaşında
Etaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Kasacı’nın sahibi olduğu Karaköy The Haze Otel’in bünyesinde hizmet veren Forneria, birinci yılını kutladı. “Arda’nın Mutfağı” adlı programıyla adından söz ettiren şef Arda Türkmen’in işletmeciliğini yaptığı mekânın birinci yıl kutlaması, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu.

ALIŞVERiŞ YAŞA-TIR
Kanser hastalarına verdiği desteğin yanında, kanserin erken teşhisi ve tedavisi konusunda topluma yardımcı olmayı amaçlayan Kansersiz Yaşam Derneği, bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. “Yaşa-Tır” projesi kapsamında düzenlenen “Alışveriş Yaşa-TIR Şenliği”, Shangri-La Bosphorus Otel’de gerçekleşti. Ev sahipliğini Kansersiz Yaşam Derneği İcra Komitesi Başkanı Zeynep Ilıcalı’nın üstlendiği etkinlikte iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de tezgah açıp satış yaptı. Ünlüler destek verdi Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan iş, sanat ve spor dünyasının ünlüleri de bağışladıkları kişisel eşyalarla bu anlamlı etkinliğe destek verdi. Bengü, kendi kıyafetlerinin satışını gerçekleştirirken, futbolcu Arda Turan’ın imzalı Atletico Madrid forması da proje yararına satışa sunuldu. Organizasyondan elde edilen tüm gelir, Yaşa-TIR projesine aktarılacak.

Haberin Devamı

Balıkçı Mahallesi’nde et satıyor
İstanbul Boğazı’nın balıkçılarıyla ünlü semti Arnavutköy’de “Arnavutköy Steak House” açıldı. Ünlü bestekar Münir Nurettin Selçuk’un doğup büyüğü tarihi binada hizmet veren Arnavutköy Steak House, sadece restoran değil. Mekânda et satışı da yapılıyor. Restoran, özel odalarının yanı sıra Endonezya’dan getirilen masalarıyla da dikkat çekiyor.

Tasarım için geliyorlar
Tasarım ve perakende sektörünün merakla beklediği “Mekân ve Olasılıklar” etkinliği başlıyor. Tasarımcı ve Terminal Design’ın kurucusu Akın Nalça ve Jotun Boya’nın işbirliğiyle, 3-4-5 Nisan’da Galata Rum İlkokulu’nda gerçekleştirilecek etkinliğe Alastair Kean, John Ryan, Tobias Wallisser, Peter Stamberg ve Paul Aferiat gibi dünyaca ünlü isimler katılacak.

Yazarın Tüm Yazıları