Süper Lig'in Renklileri-Renksizleri

Türk futboluna kötü bir sayfa daha eklendi. Trabzonspor, Fenerbahçe maçı bir yarışmanın dışına çıktı kendilerini bilmez kişiler, ortalığı kasıp kavurdu. Ne kazandılar hiç.

Haberin Devamı

Hayat akıp gidiyor, futbol sanatı olduğu sürece daha ne Trabzon, Fener maçları göreceğiz. Burada büyük kayba uğrayan bu işin içinde olmayıp, yalnız Trabzonspor sevgisi ile yaşayan kişilere oldu.
Bunun dışında maçlarda kartlar, hızlı bir şekilde renk, renk durmadan çıktı.
Birçok oyuncunun aldığı kırmızı kartları gereksiz itirazlar sonucu ortaya çıktı.
Bazı futbolcular, takımın lehine bir faul yapıp kırmızı kart görse gam yenmeyecek, hangi hakem çıkardığı kartı tekrar cebine koymuş ki, tekrar geri alsın. Hakeme itirazın hiçbir şeyi değiştirmediğini bilmiyorlar mı?
Bakalım neler olmuş:

RENKLİLER:

Drogba (G.Saray): Galatasaray'la yola devam edecek mi etmeyecek mi tartışmaları yaşanırken, Akhisar maçında gökten yağmur gibi indi.

Telles (G.Saray): Ara transferde gençlere kapı açan Galatasaray ilk meyvesini yemeye başladı. Avrupa takımları da şimdiden oyuncuyu almak için sıraya girdiler. Akhisar maçında verdiği savaşı bir de golle süsledi.

Haberin Devamı

Ersan(Beşiktaş): Takımını tekrar hayata dönmek için attığı golle ligde birçok şeyin değişmesini sağladı. Bunun dışında defansta kusursuz oynadı.

Motta(Beşiktaş): İki üç haftadır oyununda birer merdiven üste çıkmak için varını yoğunu ortaya koyuyor.

Boffin(Eskişehirspor): Beşiktaş karşısında takımına yenilgiyi yaşatmamak için durmadan savaştı.

Cenk(G.Antep): Haftayı puansız kapatmak istemeyen oyuncuların başında geldi. Gaziantepspor 10 kişi kalmasına rağmen takımını ateşleyen isim oldu.

Jimmy Durmaz(G. Birliği): Bun zamana kadar oynaması gerekn oyunu ortaya koyamadı. Sivasspor'a attığı golle takımının özlediği galibiyeti tattırdığı için renk verdi.

Kweuke( Ç.Rizespor): Attığı iki golle takımını mağlubiyetten galibiyete taşıyan isim oldu.

Tanju (Elazığ): Beşiktaş sağ bek sıkıntısı çekip duruyor. Daha önceleri elinde bulunan Tanju’yu nasıl görmemezlikten gelmiş anlamak zor.

Yalçın(Kasımpaşa): Elazığ hücumunun önünü kesen oyuncu oldu, en kritik anlarda o vardı.

RENKSİZLER:

Kadir(Sivas): Faulün birincisini, ikincisini, üçüncüsünü yaptın, uyarıyı aldın sonra da sarı kartı gördün oda yetmedi, lüzumsuz bir itiraz sonrasında hakemi arkadan itersen kırmızı olursun ve takımını yersiz yere eksik bırakırsın.

Haberin Devamı

Kayserispor: Üç puan kazanmaktan başka çaresi olmayan bu takım, öne geçmesine rağmen oyunu neredeyse bırakacak duruma getiren oyuncular bir düşünsün. Hiçbir heyecanları kalmadığı gözle görülüyor. Asansör artık dipte yukarı çıkmaya da niyeti yok.

Olcay(Beşiktaş): Daha önce aldığı puanları tek tek harcamaya başladı.

Tarık( Eskişehir): Devamlı oynayan genç oyuncu iyi giderken son iki haftadır düşüşe geçti. Beşiktaş maçında da kötü oynadı. Böyle devam ederse geleceği pek parlak değil.


Ömer(Beşiktaş): Almeida'nın yokluğunda bir şans verildi ve o şansı iyi değerlendiremedi.

Diarra(Antalya): Attığı golle takımını öne geçirdi fakat yüzde yüz bir gol pozisyonunu şımarıklıktan gole çeviremedi. O gol olsa bugün Antalya 28 puanda olacaktı.

Yazarın Tüm Yazıları