Tünel'de renkli gece

Tilda-Rifat Hasan çifti, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç onuruna Beyoğlu’ndaki Hıdivyal Palas’ta hizmete giren Tünel 1841’de davet verdi.

Haberin Devamı

Rahmi Koç’un onur konuğu olduğu davete Eşref Cerrahoğlu, Can Kıraç ve Mehmet Cansun gibi iş dünyasının patronları katıldı. Organizasyonunu Bettina Machler ve Candan Kıramer’in yaptığı davete, yakasına beyaz karanfil taktığı kırmızı ceketiyle Rahmi Koç ve kırmızı kazağının üzerine giydiği sarı yeleği ile Can Kıraç renk kattı. Tünel 1841’in ortakları Gülsüm Sami ile Ali Sayar’ın konukları kapıda karşıladığı davet, geç saatlere kadar sürdü.

Zirvede eğlence
Kartalkaya’daki Kaya Palazzo bünyesinde hizmet veren, işletmeciliğini Ali ve Erkan Ünal kardeşlerin yaptığı Drop Lounge, hafta sonları düzenlediği happy hour’larla dikkat çekiyor. Geçen hafta sonu Borusan BMW X Drive sponsorluğunda gerçekleşen eğlencelerde ünlü DJ Suat Ateşdağlı performans sergiledi.

Enişteye mini konser
Ajda Pekkan’ın kız kardeşi Semiramis Pekkan, Hint asıllı İngiliz Gulu Lalvani’nin yeni yaşı için, Ortaköy Nomads’ta sürpriz parti düzenledi. Dansçıların performanslarıyla renklenen kutlamada Ajda Pekkan da sahneye çıkıp mini bir konser verdi.

Kişiye özel çiçek
Eski manken Deniz Zorlu ve kızı Yudum Yazıcı, Yaban Çiçekçilik’i 18 yıl sonra yeniden işletmeye başladı. Deniz Zorlu, Ulus’ta açılan çiçekçide modacılar gibi haute couture çiçek tasarladıklarını söyledi.

Haberin Devamı

64. yaş kutlaması
Sarar’ın ortaklarından Celalettin Sarar, 64. yaşını Etiler Tatlıses Kebap’ta kutladı. Gömlek şeklindeki pastasını eşi Jale Sarar ve oğlu Emre Sarar’la kesen Celalettin Sarar’ı bu mutlu gününde kızı Gözde Sarar ve damadı Sencer Can da yalnız bırakmadı.

Yeniden Selami
Selami Şahin, yoğun istek üzerine bu gece bir kez daha Cahide sahnesinde olacak. Şahin, unutulmaz hitlerinin yanı sıra yeni şarkılarını da seslendirecek.

Yazarın Tüm Yazıları