Yıldızlar parlayınca

İŞTE bu yüzden yalnızca bazı oyunculara “yıldız” payesi veriliyor futbol âleminde...

Haberin Devamı

Parladıkları zaman bütün sahayı aydınlatabildikleri, oyunun belli bölümlerinde belirseler de herkesi etki altına alabildikleri için... Dün akşam da üç yıldız gözlendi; ışıkları maçı aldı götürdü.
Durgun başlayan takımı ateşleyen Wesley Sneijder oldu. Önce köşe vuruşunda topu Drogba’nın kafasına kondurdu, ardından Alex Telles’in müthiş bindirmesini golle taçlandıracağı şaheser gol pasını verdi. Ligimizin iyi futbol sevdalısı takımlarından Akhisar, 19’uncu dakikada nasıl olduğunu anlayamadan 2-0 geriye düşmüştü.

HAK YERİNİ BULDU

KENDİNE gelmesi biraz zaman aldıysa da bunu başardı Ege temsilcisi, hatta ilk yarıda perde kapanırken Galatasaray defansını epeyce yıprattı fakat gol çıkartamadı. İkinci yarıda zaten bir golü bulunan Drogba parladı. Gol attı, Burak’a attırdı, özlediğimiz performanslarından birini sergiledi.
Peki Burak? O da atan / attıran yıldızlar listesine girdi. En anlamlı asisti, dün akşam maçın nasıl gelişeceğine karar veren adam olan Sneijder’a attırdığı gol oldu, hak yerini buldu.

Haberin Devamı

BAŞKA YILDIZLAR

YAZIYI gökbilim makalesine çevirmek istemem ama daha önce de bahsetmiştim, futbol “takımyıldız” olunca güzel. Yıldızlara gollerin, asistlerin, alkışların kapısını açanlar da elbette yıldızdır gözümde... Muslera’dan Semih’e defans işini yapmasaydı...
Orta sahada Melo-Yekta işlerini mükemmel şekilde yerine getirmeseydi... Sneijder-Drogba-Burak üçlüsü böyle parlayamaz, 8 gollü galibiyet gelmezdi. Darısı deplasmanların başına...


Yazarın Tüm Yazıları