Sağanak

MANCINI her hafta farklı bir Galatasaray izletiyor. Ve her hafta da, başka bir yıldız sahne alıyor.

Haberin Devamı

Akhisar karşısında başrol Telles ve Drogba’nındı... Drogba zaten, büyük yıldız. Ama dışarıdan ‘tığ’ gibi görünen Telles’ bir parantez açmak istiyorum:
1-Sol kanatta görevini kusursuz yapıyor. G.Saray’a çok yakışıyor.
2-Çoğu futbolcu taç atışlarında isabet bulamazken o bu işte de uzman. Hedefi 12’den vuruyor.
3-Hücumda sorumluluk aldığı zamanlarda Wesley Sneijder ile müthiş anlaşıyor.
4-Rakip kaleye sürekli şut deniyor. Galatasaray’ın genç fidanı daha çok can yakar.

SNEIJDER UYANDIRDI

MAÇIN başında Galatasaray, uyanmaya niyetli değildi. Wesley Sneijder, erken uyanıp “Günaydın” dedi. Akhisar kalesine maç başında öyle bir füze gönderdi ki, kaleci Emrah golü güçlükle önledi. Sonrasında köşe vuruşunda Drogba’ya ‘Al da, at’ dercesine bir orta kesti. Drogba ve Burak, ileri uçta şanslıydı. Akhisarlı oyuncuların hataları da bu iki ismin golleri bulmasında etkin rol oynadı.
Melo’nun topa vurduğu bir pozisyonda Bruno’nun koluna çarpan topu hakem Aydınus atladı. Birkaç saniye sonra Drogba, Akhisar ceza sahasında yine Burak’a ikramını yaptı. Fildişili golcüye dinlenmek (!) yaramış. Takımın neredeyse tüm gollerinde payı vardı.

Haberin Devamı

MEHMET ATSA DA...

MAÇIN başında Akhisar’ın etkili forveti Mehmet, Muslera’yı rahatsız etti. İkinci vuruşta da Uruguaylı’yı avladı. Ancak bu gol, Akhisar’a bir şey katmadı. İstanbul uzun zamandır susuzluktan, Galatasaray taraftarı da farklı bir galibiyetin hasretinden kıvranıyordu.
Dün hem sağanak yağmur vardı. Hem de Arena’da gol sağanağı... G.Saray farklı kazanırken, maç fazlasıyla da olsa nefesini F.Bahçe’nin ensesinde hissettirdi. Trabzon-F.Bahçe maçını beklemeye başladı.

Yazarın Tüm Yazıları