22 puan kaybedersen...

GALATASARAY bir deplasmandan daha hayal kırıklığı ile dönerken, maçı özetlemek için şu cümlelerden uygun gördüğünüz bir tanesini seçip kullanabilirsiniz:

Haberin Devamı

“Kendi düşen ağlamaz”, “Atamayana atarlar”, “Kendi etti, kendi buldu”, “Şapşallığına doyma…”
Vasatı bile tutturamayan Galatasaray, uyku ilacı etkisi gösteren oyunuyla maçı zerre kadar hak etmemişti. Buna rağmen, son dönemin sürpriz golcüsü Chedjou ile hem de kornerden –duy da inanma- golü buldu, öne geçti. Esas dram da bu golden sonra başladı. Önce Umut Bulut, hafta sonları hobi olarak halı sahada arkadaşlarıyla top koşturan “sıradan” vatandaşın bile gole çevirebileceği pozisyonda “fırttı”.

FAZLA SÖZE GEREK YOK

ARDINDAN bu kolektif beceriksizlik şovuna dünya yıldızı Sneijder de katkıda bulunmaya karar verdi, sağolsun! Eh, -çok afedersiniz ama- böyle “deveci armudu” gibi iki pozisyonda golü kaçırırsanız, olacağı budur; saç baş yolarak galibiyete veda edersiniz! Maç bittiğinde spiker “Bu sezon Galatasaray’ın deplasmanlardaki toplam puan kaybı 22’ye ulaştı” dedi ki; daha fazla lafa gerek yok.
Sezonun özetidir. Şampiyonluk sadece evinde kazanılan bir hadise değil, çok yazık…

Haberin Devamı

MANCINI’NİN NOT DEFTERİ

ROBERTO Mancini’nin ara sıra maç oynanırken oyuncuların eline not tutuşturmak gibi bir alışkanlığı var. Birkaç not önerisinde bulunmak isterim kendisine:
- Uyumayın!
- Maçtayız, farkındasınız değil mi?
- Selçuk topu at, tut Burak tut!
- Kupamız olacaktı…
- Hayatımdan bezdim, oynayın biraz. İmza: Bir dost!

PARDON HASAN ABİ!

KONUMUZLA çok alakası yok gibi gelebilir fakat bu yazıya “Hasan Cemal, kusura bakma” diyerek başlamak boynumun borcudur. Niye mi? Maçın başlamasına dakikalar kala Hasan Cemal aradı ve “Bu maçı bırakıp Cimbom’u mu seyredeceğiz yani şimdi?” dedi. Kast ettiği maç Madrid derbisiydi. Ben de gülerek “Real-Atletico değil, Dünya Kupası finali olsa Cimbom maçı seyrediyoruz, bizde böyle” dedim. Maçı seyrettikten sonra kendisinden “kamusal alanda” özür dilemeyi bir borç bilirim!

Yazarın Tüm Yazıları