Cristian atılmamalı Emenike'ye penaltı

“58’inci dakikada yardımcı hakem Kemal Yılmaz, maça dinamiti koydu. Onur’dan kurtulmak isteyen Cristian’ı haksız şekilde attırdı. Zengelar’ın Emenike’ye hareketi de yüzde 100 penaltıydı.”

Haberin Devamı

EVİNDE 4 maç kazanmış Elazığspor, deplasmanda 3 maç kaybetmiş Fenerbahçe... Birisi can derdine düşmüş, birisi Elazığ’ı gözünde küçültmüş. Fenerbahçe, kadro olarak rakibinden üstün... Ama futbolun meyvesi gol... Bulduğun pozisyonu atacaksın ki, maç boyu rahat olasın. Tamam, kaleci Ivesa iyi oynadı, takımını kurtaran isim oldu. Ama öyle gol pozisyonları var ki, bunları değerlendirmen gerek...

ŞAMPİYONLUK SIKINTILI

FENERBAHÇE’de şu bir gerçek ki, 4-3-3 sistemi oyuncu eksikleriyle yapılamadığı takdirde maç kazanılması zor... Webo ve Sow’un acilen Fenerbahçe kadrosuna katılması lazım. Eğer katılmazlarsa, bu Fenerbahçe’nin oynadığı futbol ile şampiyonluk sıkıntıya girer.
Elazığ tipik bir Anadolu takımı... Ama mücadelesi ve hırsı var. Eğer maçta biraz daha dikkatli olsalardı, 10 kişilik rakip karşısında maçtan galibiyetle ayrılabilirlerdi. Yine de onlar için 1 puan iyi puan...

Haberin Devamı

İLK YARI İYİ YÖNETTİ

MAÇIN hakemine gelince, ilk yarı iyi maç yönetti. Özellikle Deniz’in taşıdığı topta el kararı vermemesi doğruydu. Pozisyon da golle neticelendi. Ama 58. dakikada öyle bir pozisyon var ki, yardımcı hakem Kemal Yılmaz, maça dinamiti koydu. Onur’dan kurtulmak isteyen Cristian’ı hem de hareketini tam manasıyla görmeden haksız bir şekilde attırdı. Bir de Zeengelaar’ın Emenike’ye bir pozisyonu var ki yüzde yüz penaltıydı.
Sonuç olarak Fenerbahçe için, kaçırdığı bunca gol ve 10 kişi kaldıktan sonra 1 puan almak çok da kötü sayılmaz.

Yazarın Tüm Yazıları