Küresel ısınma modası

Havalar bir 20, bir 2 derece… Hal böyleyken, indirim sezonunda ‘kışlık’ ne almalıyız? Mağazalarda ucuzluk devam ediyorken, gelecek soğuk günlerde ısınmak için sıcak bir alışveriş yapalım.

Haberin Devamı

Dış

Dış giyim, yani montlarda, kabanlarda ana trend, hem renk hem de stil olarak askeri görünüm. Askeri yeşil ve siyah tonlarda, subayların giydiği palto ve napalara gönderme yapan parçalar her yerdeydi. Lacivert renk ve pirinç düğmeli denizci ceketleri, toprak renkte ‘aviator’ deri montlar da ‘in’. Kemer, kuşak ve deri askılar bu tarzı bütünleyici aksesuarlar. Aşağıdaki favori dış giyim parçalarından en azından bir tanesini mutlaka indirimden alın.

İndirimde favoriler

1- İçi yünlü, kahve ya da devetüyü renkte deri, havacı montları
2- Siyah ya da füme kısa, deri motorcu ‘biker’ ceketler
3- Uzun apoletli, koyu yeşil subay kabanları
4- Beli kemerli trençkotlar
5- 4 düğmeli kruvaze ceketler

Üst

Kazak, ceket, gömlek ve tişörtler. Kış aylarının avantajı, her parçayı yalnız başına ya da hepsini birlikte giyebilme rahatlığıdır. Üşüyenler için el örgüsü kazaklar, V yaka trikolar var. Sıkılganlar için düz tişörtler ve efendi pololar var. Renklere gelince karanlık ve soluk tonlarda olması şart, özellikle militer renklerde. ‘Ben sporum derseniz, tişörtünüzün üstüne ekoseli bir gömlek giyerek, kolları kıvırabilirsiniz. Bu sezon seçeceğiniz oduncu gömlekler yumuşacık renkli ekoseli, kazaklar saç örgüsü ve de tişörtleriniz düz renk olsun lütfen. Vatkasız, astarsız spor tek ceketleri de baş tacı edin.

Haberin Devamı

İndirimde favoriler

1- El örgüsü, delikli kazaklar
2- Jean gömlek
3- Kırmızısı bol, ekose oduncu gömlek
4- Geniş bisiklet yakalı, düz renkte yıkanmış tişörtler
5- Metal çıt-çıtlı deri gömlekler
6- Kruvaze bağlanan yelekler
7- Balıkçı yaka kazak
8- Bereler

Alt

Alt giyimde alternatif, erkekler için pantolonlardan ibarettir. Fakat iyi haber, pantolonlar oldukça çeşitlendi. Kumaş pantolonlar, koton pantolonlar, sweat- pantolonlar, jean’lerin önüne geçti. ‘Smart-casual’ yani ‘derli toplu’ kolej öğrencisi görünümü, artık çok revaçta. Paçalar iyice dar ve kısa. Çoraplar ortada. Bunun yanında 2 plili, bol kesim, rahat eşofman pantolonlar ve şalvar pantolonlar da vitrinlerde. Hangisini seçeceğiniz sosyal ortamlarınıza, zevklerinize ve cesaretinize bağlı.

Haberin Devamı

İndirimde favoriler

1- Beli ipli, büzgülü yünlü kumaş pantolonlar
2- Dar ve kısa paça renkli jean’ler
3- Renkli chino pantolonlar ve khaki pantolonlar
4- Şalvar kumaş pantolonlar
5- Sweat kumaşından, penye eşofman pantolonlar

Yazarın Tüm Yazıları