Sevgiliye ne alayım krizi

Haberin Devamı

Ben değil tabi, siz. Özellikle erkekler. Bir sevgililer günü daha geldi çattı. Kaçış yok. “Bunlar hep ticari” geyiğini artık yemezler canım. Bir çift terlik de olsa o hediye, o gün a-lı-na-cak! (naylon pazar terliği almayın tabii, kafaya yeme riski çok yüksek)

Ha bir de, "Bize her gün sevgililer günü" deyip de; normal zamanda hediyeye, övgüye, iltifata, çiçeğe boğuyormuşsunuz gibi üste çıkmayın, kurban olayım. Şurada kaç kişiyiz? Birbirimizi iyi biliriz. Ültimatom alındıysa; “Peki ben ne alacağım şimdi”ciler için ayağı yere basan önerilere geçiyorum.

Doğadan şaşma: Bir kadına eğer uzaylı eğilse satın alınabilecek en iyi 14 şubat hediyesi kozmetik. Ama artık hayvanlar üzerinde denenen, kimyasal kozmetik ürünü kullanma devri çoktan sona erdi. Şimdi dönem; tamamen dermokozmetik ve organik ürün kullanma dönemi. Benim son 1 yıldır tercihim; Paris orijinli Bernard Cassiere ürünleri.

Haberin Devamı

Sevgiliye ne alayım krizi

İçeriğindeki bal canlandırıyor, çikolata rahatlatıyor, nane ferahlatıyor, kırmızı meyveler yaşlanmayı geciktiriyor. Daha ne olsun? İzmir’de sadece Swissotel’in Spa Merkezi Pürovel’de rastladım. (hemen girişteki cam vitrinde) . Fiyatları el yakmıyor, gramajları yüksek olduğu için 4-5 ay gidiyor. Daha da özel bir şey isterseniz Pürovel’de Bernard Cassiere ürünleri ile farklı farklı cilt bakımı ve vücut bakımları yapılıyor. Hatta bunun için bir ¨mönü¨ bile hazırlamışlar. Bu adresten indirip inceleyebilirsin: www.purovel.com/en/izmir.asp#

Esprili 1 kitap bul: Ben buldum bile. Hakan Urgancı’nın yazdığı "Ben senin bildiğin kızlardanım". Kitapta "Starbucks kadınlar", "Unutulmazlar", "Makinalı Tüfek Kadınlar" olarak adlandırılmış 21 kadın tipi ve bu 21 kadın tipinin hikayesi var. Her bir bölüm cidden kahkaha attırıyor. Ve kapağını kapadıktan sonra da düşündürüyor. Ben de gerçekten böyle miyim diye.

Sevgiliye ne alayım krizi

Haberin Devamı

Diyorum ki; 14 Şubat sabahı önce nefis bir kahvaltı hazırlayın, portakal suyunun yanına da bu kitabı koyun. Gülümsemesi garanti! www.hakanurganci.com

Bisiklet al: Gözümüzü kapayacağız, açtığımızda bahar gelmiş olacak. O nedenle şimdiden ikinize birden 2 güzel bisiklet al. Vitesi bol olsun ki rüzgara karşı gidebilesin, malzemesi hafif olsun ki evine kadar çıkarabilesin. Kısacası profesyonel için erken olduğunu düşünüyorsan bile en azından yarı-profesyonel olsun.

Sevgiliye ne alayım krizi

İyi bir şey olsun, dağ tepe gezin kumrular gibi. Bu konuda verebileceğimiz en güvenilir adres Küçükyalı Sahilindeki Doruk Bisiklet. Selamımı da söylemeyi unutmayın, ailem olur kendileri ? www.dorukbisiklet.com

Haberin Devamı

Meyvelerden çiçek yaptır: Amerika Birleşik Devletleri'nde başlayan ve hızla tüm dünyaya yayılan "Frutation" mağazası şimdi İzmir’e de açıldı.

Sevgiliye ne alayım krizi

Çilek, ananas, kivi gibi taze meyveleri bitter ya da sütlü çikolataya batırıp birbirinden hoş çiçek sepetleri hazırlıyorlar. Mağaza, Swissotel Büyük Efes’in arka kapısının karşı sokağında. http://www.frutation.com.tr/magazalar

Yazarın Tüm Yazıları