İndirim günlerinde aşk

Ne zamandır kışlık alışverişe çıkmadıysanız, gözünüze kestirdiğiniz parçaları almanın tam sırası. Biraz daha zaman kaybederseniz çok geç olabilir. Bedenleri tükenmeden almanız gerekenlere göz atın.

Haberin Devamı

Smokin: Lütfen biraz cesaret! Giyimine özen gösteren şık bir beyefendi, smokin giyilmesi gereken bir yere takım elbiseyle gitmez. James Bond gibi görünmeye çok az kaldı. İnce şal yaka fit bir smokini nerelerden alabiliriz.? D&G, Ferre, Damat, Network, Vakko,
Jean: İşte indirimin en ‘kelepir’ parçası. İhtiyacınız varsa kaçırmayın. Jean kalıp ve renklerinin modası çok hızlı değişmez. Her sezon, her mevsim giyilir. Yine de bu sezon fit kalıpta hafif dar paça olan, koyu lacivert, siyah ya da gri olanlardan alın. Jean için bakılacak noktalar: Levis, CK Jeans, Gstar, Guess, Brandroom, Vakkorama, Topshop, İndustrie Denim, Ramsey ve Mavi.
Palto, kaban, mont: ‘Military’ etkisindeki uzun subay paltoları, deri biyeli, apoletli metal düğmeli kabanlardan başlayın. Beli kemerliler hem çok moda, hem de sizi daha fit gösterir. Mont içinise kısa, belde biten lastiksiz olanları tercih edin. Renk olarak siyah ya da camel seçin. Palto arıyorsanız H&M, Que, Topman, Scotch&Soda, Burberry, U.S POLO ASSN, Cacharel, AVVA, Tommy Hilfiger, Zegna ve Boyner mağazalarına bir bakın.
Ayakkabı, bot : Bu sezonun alınacak en ‘hit’ parçası botlar! Botlar ‘military’ ve ‘rock’ trendleri etkisinde daha da ön plana çıktı. Bağcıklı asker botları ya da ‘lace shoe’ dediğimiz bağcıklı, loafer ayakkabılar bu sezon istediğimiz maskülen havayı yansıtıyor. Fermuarlı botlar hâlâ revaçta. Kahve, siyah, camel renkte birer ayakkabı ya da bot almaya ne dersiniz? İnci, Ferre, D&G, Beymen, Boyner, Hugo Boss, Deriden, Vakko ve Matraş
Saat ve gözlük: Bu ürünler için G-shock, Victorinox, Rayban, Giorgio Armani ve Nixon markaları alternatif seçim olabilir. Beymen, Brandroom ve Bilstore’ lara bir gözatın.
Şapka: Beyzbol kepleri özellikle bu sezon çok moda olanlardan. Yaz ayları da gayet rahat takabilirsiniz. New Era, H&M, Topman, Ozz hats, Lidyana.com da ve H&M’ de bulabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları