Ünlüler niye üşümüyor?

Derece 0’ın altını gösteriyor ama bu bile oyuncu Sienna Miller ve top model Kate Moss’un kusursuz bacaklarını sergilemesini önlemiyor.

Haberin Devamı

Gerçi her iki isim de İngiltere’nin soğuk ikliminden geliyor ama yine de dondurucu kış günlerinde çorapsız dışarı çıkmak cesaret ister. Peki işin sırrı ne? İşte yanıtları...

1. Defile ya da açılışlarda kapıya kadar araçla gitmek
Pek çok ünlü kırmızı halıda çıplak bacaklarıyla kusursuz bir görünüm için sıcacık otomobilin içinden indikleri gibi içeriye giriyor. Biz normal ölümlüler için belki özel şoföre sahip olmak bir hayal, ama siz de toplantının olduğu lokasyona götürecek bir taksiyle sorunu çözebilirsiniz.
2. Bir yudum şampanya
Yıldızlar, akşam hazırlıklarına saatler öncesinden başlıyor. Geceye hazırlandıkları kuaför salonunda onlara ikram edilecek bir kadeh şampanya veya şarap bulunduruluyor. Bildiğiniz gibi alkol vücudu içeriden ısıtmak gibi bir etkiye sahip. Alkolün yerini tutacak bir başka yöntem de zencefil çayı.
3. Ayakkabılara ısıtıcı taban
Önü kapalı topuklu ayakkabıların tabanına ısıtıcı tabanlar koymak mümkün. Alüminyum tabanlar soğuğu izole ediyor, ayakların sıcak kalmasını sağlıyor.
4. Vücudunuzu kremleyin
Kış boyunca vücudunuzu bol bol kremlemeyi ihmal etmeyin. Yoğun içerikli kremler cildin kurumasını önlüyor. Eğer özel bir davet için etek ya da elbise tercih ettiyseniz, kan dolamışınızı harekete geçirecek bir vücut kremini tercih etmenizde fayda var. Esansiyel zencefil yağı, ısıtırken bir yandan da cildin canlanmasına yardımcı oluyor.
5. Üşümemek için peeling
Ünlü model Elle Macpherson her gün düzenli yaptığı peeling’in olumlu etkilerinden oldukça memnun olduğunu söylemişti bir röportajında. Top modelin kıskandıran bacakları böylelikle daha az üşüyor. Çünkü düzenli ovalama kan dolaşımını harekete geçiriyor ve vücudun ısınmasını sağlıyor.
6. Rahatlatıcı ayak banyoları
Sıcak bir ayak banyosu da koruyucu bir önlem olarak düşünülebilir. Bu, kan dolaşımını harekete geçirici ve bağışıklık sistemini güçlendirici bir etkiye sahiptir.
7. Alt ne kadar inceyse, üst o kadar kalın olmalı
Eğer kıyafetinizi ince ve mini tercih ettiyseniz, üstünüzün kalın olmasına dikkat etmelisiniz. Bununla sadece şık bir mantodan değil aynı zamanda başınızı da koruyacağınız bir bereden bahsediyorum. Çünkü vücudun sıcaklığı ayarlayan en önemli bölgeL alın bölgesidir.

Haberin Devamı

Yeni yılda nostaljik makyaj

Haberin Devamı

Bir stilinizin olması önemli. Ancak her gün aynı makyajı yapmak, her gün aynı kıyafeti giymekten farksız. O yüzden ufak dokunuşlarla kendinizi her gün farklı bir makyaj tarzıyla yenilemek 2014 planlarınızdan biri olabilir. Makyaj artisti Tuğcan Sağırlar, bu konuda ilginç önerilerde bulunuyor.

Pek çok ünlü isme makyaj yapan Tuğcan Sağırlar, yılbaşı makyajında, bu yıl dudaklara damgasını vuran kırmızının yine vazgeçilmez olduğunu belirtiyor: “Ancak yılbaşı için uygulamanız gereken bildiğiniz kırmızı değil, daha koyu, daha gizemli bir ton. Koyu kırmızılar, bordo tonlar boyutlandırılmış dudak yaratmak için bire bir.”
Dudaklarda bu kadar yoğun bir kırmızı kullanınca, gözleri sadece eyeliner ve maskara ile belirgin hale getirmek, ciltte ise sade mat bir görünüm yaratmak gerekiyor. Sağırlar, bu makyaj ile kırmızı halıda yürüyen bir Hitchcock kadınına dönüşebileceğinizin garantisini veriyor.

Haberin Devamı

Hitchcock kadını olmanın ipuçları

Eğer gözlere yoğunlaşmak istiyorsanız, daha asi bir görünümü tercih edin.
Yoğun siyah kalem ve far kullanımı bu gece gözlerinizi ortaya çıkarmak için önemli ürünler.
Siyahın yanında lacivert ve gri ile harmanlanmış dağınık bir görüntü, size hem asi hem de çarpıcı bir hava kazandırır.
Gözler bu kadar yoğun iken dudakların geri planda kalması önemli.
Bu durumda kendi dudak renginizde bir ürün kullanmak en doğrusu.
Fakat kirpikler için yoğun maskara uygulamayı unutmayın.

Yılbaşı partisi

Yeni yıl öncesi Tekin Acar Cosmetics mağazalarında Calvin Klein ürünlerindeki fırsatları kaçırmayın...

Sofistike bir koku

Downtown Calvin Klein, İtalyan ağaç kavunu, bergamut ve portakal çiçeği esanslarının canlı tepe notaları ile açılıyor. Kalp notasındaki pembe biber taneleri, menekşe yaprağı üzerine toz halinde serpiştirilerek sofistike feminenliği artırıyor.

Haberin Devamı

Tenlerde bağımlılık

cK Shock for Her, pembe lotus ve gelincik çiçeğinin ateşli buketi ile açılıyor. Sıvı çikolata akorunun serpiştirildiği böğürtlen, yasemin ve nergis ile yoğunluk derinleşiyor. Bağımlılık yapan notalar, ten musk’ı ile sarılı vanilin ve paçuli ile çevrelenmiş amber ile sona eriyor.

Hayallere yolculuk

Hayallerinizi gerçekleştirmeye ve sınırları olmayan bir yolculuğa hazır mısınız? Özel yılbaşı setinde yer alan seksi ve şık koku Euphoria’ya 279 liraya sahip olabilirsiniz.

Erkeklere özel

Encaunter Calvin Klein, taze baharatlar, ılık konyak ve duyusal odunların bağımlılık yapan karışımı. Ferahlık ve sıcaklığın zıtlığı kokuya pişmanlık duymayan erkeksiliğin yeni ve farklı yorumunu katıyor.

Haberin Devamı

EDİTÖRDEN...

Duble bakım serumu

Clarins’in cildin tüm ihtiyaçlarına cevap veren yaşlanma karşıtı ürünü Double Serum, 25 yaş ve üstü kadınların temel bakım ürünü olmaya aday... Doğadaki 20 en güçlü yaşlanma karşıtı bitki özünün birleşimi, cildin genç görünümünün devamlılığını sağlayan 5 hayati fonksiyonu hedefliyor: Nemlendirme, beslenme, oksijen verme, koruma ve yenileme... Bu temel fonksiyonları harekete geçirmeye yardımcı olmak için Double Serum, ilk yaşlanma belirtilerinin ortaya çıktığı andan itibaren tüm cilt tiplerinin uygulayabileceği temel bakım olarak ideal.

Hücresel enerji

La Colline’in yaşlanma karşıtı bakımı NativAge, yoğun formülünün yanı sıra ekolojik yenileyiciliğiyle de etkili. Ürünün aktif içerikleri, serbest radikallerle savaşıyor. CMAge Kompleks, oksijenlenme, nemlendirme ve korumayla hücresel metabolizmayı onarıyor. Sonuç olarak enerjiyle dolan cilt, gençlik ışıltısını yeniden kazanıyor.

Yazarın Tüm Yazıları