2014'te aslan burcunu neler bekliyor ?

Tam da evrende unutulduğunuzu düşünmeye başladığınız an da Jüpiter bu yıl 17 Temmuz’dan itibaren kanatlarını açıyor ve sizi koruyup, yükseltmeye geliyor Sevgili Aslan’lar.

Haberin Devamı

Bolluk ve şans gezegeni Jüpiter’in burcunuza geçişi uzun zamandır beklediğiniz fırsatları ayağınıza getirecektir. Ama öncesinde bu yıl da kendi kendinize kalarak içsel anlamda büyümeye, spiritüel yönünüzü güçlendirmeye ve kendinizi keşfe devam edeceksiniz.
Başkalarına yardım ederek mutlu olabileceğiniz, olayların ruhani yönünden keyif alacağınız, mistik ve felsefi konularla ilgilenmeye başlayabileceğiniz bir dönemdesiniz. (Aslında geçtiğimiz temmuz ayından beri bu süreç devam ediyor.)
Temmuzun üçüncü haftasından sonra ise, 12 yılda bir bir burcu ziyaret eden bolluk ve şans gezegeni Jüpiter, burcunuza geçiş yaparak önümüzdeki 12 ay boyunca size bolluk ve şans getirecek. Özgüveniniz artacak ve dikkatleri üzerinize toplamaya, hatta şova başlayacaksınız.
Kariyerinizde önemli adımlar atabilirsiniz! Ama, tabii bunların hiçbiri oturduğunuz yerde olmayacak, önce siz bir adım ilerlemeye başlayacaksınız Jüpiter size doğru 100 adımla ilerleyecek ve yalnız olmadığınızı hatırlamanız için yakın ve uzak çevrelerden her alanda desteği size taşıyacak!
İyi kullanabilirseniz hayatınızın olumsuz giden yönlerini geride bırakabilirsiniz. Ne güzel değil mi?
Burcun ilk yarısında doğanlardansanız sizin için durum Uranüs’ün yenileyici sürpriz etkileri nedeniyle daha da parlak hale gelebilir. Hayatınızın farklı alanlarında sürpriz değişiklikler yapabilir ve hayatınıza yepyeni bir şekil verebilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak, evlenmek, nişanlanmak, yeni bir şehre taşınmak vb.

Haberin Devamı

Aşk hayatınız canlanıyor

Temmuz ayının üçüncü haftasında burcunuza geçecek olan Jüpiter bir yıl boyunca, özgüveninizi ve çekiciliğinizi artıracağı gibi sizi daha cazip birine dönüştürerek hayranlarınızın çoğalmasına neden olacak. Nedensiz şekilde kendinizi iyi hissetmeye başlamanız sizi şaşırtmasın astrolojide buna “Jüpiter’in dokunuşu” diyoruz!
Hayatınızın hiçbir alanında artık daha azıyla yetinmek zorunda değilsiniz. 12 Ağustos civarında 5 Eylül’e kadar, yeni aşklar, yeni bir imaj veya zorlanılan bir ilişkide her şeyin yoluna girmeye başlaması türünde mucizeler sizi bekliyor olabilir.
Ancak, her şeye rağmen risk almak istemeyen kişilerle karşı karşıyaysanız, o zaman bu fırsat içeren dönemde yeni alanları denemeniz zaman kaybını önleyecektir. Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya dış görünüşünüz açısından olumlu etkiler taşıyan diğer tarihler şöyle: Mart’ın ikinci haftası–6 Nisan, Mayıs sonu–23 Haziran, ekim ayının son haftası ve 27 Kasım civarı.

Haberin Devamı

Uçmaya hazır olun!

31 Ocak-Mayıs başı aralığı tüm burçlar için zor bir döneme işaret ediyor. Diğer burçlar kadar olmasa da, siz de bu sert rüzgardan biraz etkilenebilirsiniz. Dolayısıyla, bu süreçte rekabet içeren ortamlar, işinizle ilgili endişeleriniz artabilir veya kayıp yaşanmaması için risklerin azaltılması gerekebilir. Ancak, yukarıda da bahsettiğim gibi temmuz sonrası bir yıllık süreçte gelecek ödüller düşünüldüğünde bu gergin süreci atlatmak daha kolay olacaktır.
31 Ocak civarında artık çok fazla yarar getirmediğine inandığınız iş, ilişki veya diğer şeylerle aranıza mesafe koyabilir; 20 Nisan civarındaysa, yaşanacak zorlayıcı etkiler sayesinde daha büyük düşünebilir, hedef yükseltebilir ve yaratıcı fikirlerinizde artış yaşandığı için geleceğe daha fazla umutla bakmaya başlayabilirsiniz.
1 Mart ve 15 Mayıs aralığı tüm ilişkilerde (iş, akrabalar, eğitmenler, özel olanlar vb.) özellikle diplomatik ve adil olunması, herkese söz hakkı verilmesi, tartışmalı ortamlardan kaçılması gerekebilir, yüksek talepleri olan kardeş, komşu, akraba ya da kuzenler baskı yaratabilir. Sağlığınızı da ihmal etmemeniz bir dönemdesiniz.
Ekip çalışmalarından ve grup aktivitelerinden verim alınabilmesi için inatçı duruştan ve işe yaramayan planların devamlılığı konusunda ısrarcı olmaktan vazgeçilmesi gerekebilir. Bilgi toplanması ve gerçeklere bağlı kalarak, detayları göz ardı etmeyerek yanlış anlaşılmaların ortadan kaldırılması gereken bir süreçte olabilirsiniz. İlişkilerde uyumu yakalamanın zor olabileceği, ancak geçmişte sıkıntı yaşanan ilişkilerin canlandırılma fırsatı bulabileceği bir dönemde olacaksınız. Özellikle, 15 Nisan civarında, kardeşler, kuzenler, komşular ya da benzeri yakın çevreden kişilerle ilişkiler veya kısa mesafeli yolculuklar stres yaratabilir. Bu alanlarda politik ve dikkatli olmakta fayda var.
Ardından temmuz itibariyle, 12 yılın en güzel süreci başlıyor. Uçmaya hazır olun!

Haberin Devamı

Kariyeriniz yenileniyor

Yılın ilk dört ayı sert gezegen etkileri altında olunması türlü aksilik, beklenmedik olay ve ertelenmeyi içinde barındırsa da, yılın ikinci yarısı sizin için çok fazla şey vaat ediyor.
Dolayısıyla, en mutlu şekilde sabredebilecek burçlardan birisiniz bu yıl, bunu kendinize hatırlatmalısınız.
28 Nisan civarında belli iş, görev veya sorumluluklarınızdan kurtulmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda yaşanması gereken bir eliminasyon dönemi söz konusu olabilir.
Bu süreçte bazı endişeler yaşansa da, bir anlamda temmuz sonrası karşınıza çıkacak fırsatlar ve şanslar için hayatınızda yer açılıyor olabilir. Temmuzun üçüncü haftasından itibaren bir yıllık süreçte çok daha faydalı ve kariyerinizi ışıldatabilecek aktiviteler hayatınıza girmeye başlayacak.
Bu sürece kadar kendinizi geliştirme ve sürece hazırlanma fırsatı yakalayabilirsiniz.
Jüpiter burcunuza geçtikten sonra ise, yeni bir iş, yeni plan ya da projeler veya mevcut işinizde çok daha iyi bir pozisyon türünde gelişmeler yaşanabilir ya da işinizle ilgili sıkıntılar olan bir dönemde Jüpiter olayların aleyhinize ilerlemesini engelleyebilir.
25 Eylül civarında önemli pozisyondaki kişilerle yapılacak görüşmeler uzun zamandır aradığınız bir fırsatı karşınıza çıkartabilir, bu kişilerin yurtdışı bağlantılı şanslar ihtiva etme olasılığı yüksek. 8 Ekim civarında, eğitim, entelektüel çalışmalar, yüksek yaratıcılık gerektiren işler, projeler veya kuzen ve kardeşlerle ilişkiler açısından parlak bir süreci işaret ediyor.
Birkaç yıldır yoruldunuz ve yıprandınız sevgili Aslan’lar ama umarım bu yıl hepsini unutmanıza yardım edecektir.
Kısa bir not, bu kadar koşuşturma esnasında sağlık sorunlarını asla ihmal etmeyin, aranızda androit olan olduğunu sanmıyorum zira!

Ev ve aile

Haberin Devamı

Ev ve aile konuları bu yıl da, Satürn’ün konumu nedeniyle zorlanmaya devam ediyor ya da bu alanda yüksek hareketlilik söz konusu olabilir. Bu alanlarda güvenliği elden bırakmamak gerekiyor. Evinizi, gayrimenkul konularını ya da ailenizi ilgilendiren konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilir veya bazı konuları görmezden gelmeye çalışabilirsiniz.
Ev değiştirmek ya da gayrimenkul konularında risk almak için uygun bir yıl olmayabilir. Bu tür adımlar atmanız gerekiyorsa, mutlaka kendinizden yaşça büyük veya tecrübeli kişilerin fikirlerini almanız gerekebilir. Kayıpları kazanca dönüştürmek için çok fazla gayret göstermeniz gerekecek olsa da bir Aslan dünyaya bedeldir öyle değil mi?
Ayrıca, yine de, bu alanda yaşanabilecek zorluklar geçtiğimiz 1,5 yılla kıyaslandığında çok daha az engel içeriyor, yani zorlukları büyütmeye de gerek yok. Hatta 28 Nisan’da, ama asıl özellikle 23 Ekim civarında bu alanlarda destek bulabilirsiniz. Ev kredisi almak için uygun günler olabilir.

Haberin Devamı

Not: Yükselen burcunuzun yıllık yorumunu da okumalısınız.

Venüs geri gidiyor

Bugün başlayacak olan Venüs gerilemesi, Oğlak burcunda ve ocak sonuna kadar devam ediyor. Bu da, ikili ilişkilerimizde ve duygusal hayatımızda kendimizi daha zor ifade etmemiz anlamına geliyor.
İlişkilerimizi gözden geçirebiliriz. Bu gezegen hareketinin bir diğer etkisi ise yaratıcılık gerektiren konularda yeni girişimlerde bulunulmasının hatalı sonuçlar doğurma olasılığını yükseltmesi veya kişinin estetik kaygılarını artırmasıdır.

Günlük Burç Yorumları

KOÇ
Yeni şeyler deneyebilir, yeni kişilerle tanışabilir ya da yeni yerlere gidebilirsiniz. Sevdiğiniz şeylere vakit ayırmanız ya da bazı hareketlerinizde yapacağınız değişiklikler sonuç almak istediğiniz konularda istediğiniz sonucu almanızı kolaylaştırabilir.

BOĞA
Evinizde ya da yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. Misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamanız ya da uzlaşmacı olmanız pek çok olayın su gibi ilerlemesini sağlayabilir. Bugünlerde attığınız adımlar geleceğe en olumlu şekilde yansıyabilir.

İKİZLER
Maddi gelirlerinizi artırmanın ya da maddi konularda yeni şeyler üretmenin yollarını arayabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak ya da yeni bilgiler öğrenip yeni özellikler kazanarak bu alanda etkin sonuçlara varabilirsiniz.

YENGEÇ
Planlardaki değişiklikler ya da başkalarına bağlı olarak planlarınızı değiştirmek zorunda kalmanız moralinizi bozabilir. Evde ya da aile ilişkilerinizde ufak tefek stres içeren durumlar yaşanabilir. Yapacağınız alışverişler keyfinizi yerine getirecek.

ASLAN
Gününüzü planlarda her an bir değişiklik meydana gelebilecekmiş gibi organize etmeniz gerekebilir. Enerji gerektiren aktivitelerle zaman geçirebileceğiniz bir gün. Uzun alışverişler de söz konusu olabilir. Sosyal açıdan hareketli bir gün.

BAŞAK
Şikayet ya da eleştirilerin gündeme gelmeye başlayabileceği günler. Yük ve sorumluluklarınızı yerine getirmeniz gerekiyor. Diğerlerine yapacağınız yardımlar ya da kendinizle ilgili değişiklikler kısa vadede olumlu gelişmelerin önünü açabilir.

TERAZİ
Seyahat planları yapabilir ya da eğlenceli aktiviteler planlayabilirsiniz. Sizi kötü duruma sokmak isteyen ya da seçimlerinizi eleştiren kişileri ciddiye almamalısınız. Siz verdiğiniz kararlardan memnunsanız, bu durum diğerlerini ilgilendirmeyecektir.

AKREP
Duygusal açıdan renkli ve duygusal alışverişlerin hızlandığı bir gündesiniz. Gelecek planları yapabilirsiniz. Aşk hayatınızı ya da sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren planlarınız ilişkilerinizin güçlenmesine yardım edebilir.

YAY
Kendinizi göstermek ve duyulmanızı sağlamak için ne gerekiyorsa yapmalısınız. Maddi konulara daha dikkatli yaklaşmanız ve yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler hayatınızı olumlu yönde etkileyebilir. Aşk hayatınız için fedakarlık yapmanız güzel, ama bu amaçla çok fazla para harcamak zorunda değilsiniz!

OĞLAK
Ufak tefek aksilikler yaşamamak için seyahatler esnasında ya da tıkanıklık gösteren olaylarda dikkatli olmanız gereken günlerdesiniz. Duygusal anlamda sizi endişelendiren şeyler olabilir. Sevdiğiniz kişileri memnun etmek sandığınız kadar zor olmayabilir. Biraz zaman ayırmak nelerin değişmesi gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

KOVA
Verdiğiniz sözleri tutmanız ve sorumluluklarınızı yerine getirmeniz gerekiyor. İş hayatınızda, kariyerinizde veya arkadaşlık ilişkilerinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Ortaya çıkmaya başlayan şeyleri çözebilmek için geçmiş tecrübelerinize ihtiyacınız olabilir.

BALIK
Sosyal açıdan renkli bir gün. Sevdiğiniz kişilerle keyifli planlar yapabilirsiniz. Sevdiğiniz kişileri memnun edecek ya da özgüveninizi artıracak alışverişler söz konusu olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları