Yıldırım aşka yıldırım nikâh

Levent Penso, üç ay önce aşk yaşamaya başladığı Alin Taşçı ile bu hafta sonu kendi evinde nikâh masasına oturuyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda kurucusu olduğu Home Store’a CEO olarak dönen ve iş hayatında başarılı işlere imza atan Levent Penso, özel hayatında da nikâh defterine imza atmaya hazırlanıyor. Üç ay önce flört etmeye başladığı Alin Taşçı, çapkınlıklarıyla adından söz ettiren ünlü işadamını nikâh masasına oturmaya ikna etmiş. Penso, ailesi Beyoğlu’nun en eski kuyumcularından olan Taşçı’ya aşkını Facebook’taki sayfasına “Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Sevecekse sevilen, o hayat her şeye bedeldir” yazarak ilan etmiş.
Çocukları Verda ve Serim’in anneleriyle de yıllar önce ayrılsalar da dostça görüşmeyi sürdüren Levent Penso, bu hafta sonu evinde düzenlenecek bir törenle yeniden evlenecek...

İlk kadın başkan

Türk Kalp Vakfı, geçtiğimiz hafta yeni başkanını seçti. 17 yıldır vakıfta çeşitli görevlerde bulunan ve son olarak yönetim kurulu genel sekreterliği yapan Semiramis Sekban, oyların büyük çoğunluğunu alarak başkan seçildi. Sekban, 38 yıllık köklü bir kuruluş olan Türk Kalp Vakfı’nın ilk kadın başkanı oldu.

2 YENİ MAĞAZA

Haberin Devamı

Koç Holding’in patronu Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç ile Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk, şirketlerinin bünyesinde hizmet veren markaların yeni mağazalarını önceki gün hizmete soktu.

Doğuş Holding bünyesin-deki D-Saat ve Mücevherat, İsviçre’nin lüks saat markası Hublot’u Türkiye’deki saat tutkunlarıyla buluşturdu. Ferit-Diana Şahenk ile Hublot Yönetim Kurulu Başkanı Jean-Claude Biver’in kurdele kesimiyle İstinye Park’ta hizmete giren Hublot Mono Butik’in açılışına Mübariz Mansimov, Maria-Necmettin Eliyeşil, Tülin Şahin, İbrahim Kutluay ve Mehmet Ağar da katıldı.

7. mağaza Zorlu’da

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç, Osmanlı motiflerini modern çizgiler eşliğinde ev tekstiline taşıyan Haremlique adlı bir marka yaratmıştı. Banu Yentür ile ilk mağazasını 2009 yılında Akaretler’de açan Koç, New York, Beyrut ve Riyad’ın ardından yedinci mağazasını İstanbul’un yeni alışveriş merkezlerinden Zorlu Center’da açtı.
Açılışa Zorlu AVM’nin sahibi Ahmet Nazif-Zulal Zorlu’nun yanı sıra Ali-Nevbahar Koç, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Bettina Machler ve Dilek Hanif’in de aralarında olduğu ünlü isimler katıldı. Davetliler, bol bol
alışveriş yaptı.

Hayırlı işler

Haberin Devamı

OH! By Kopenhagen markası, kürk ve deri tasarımlarıyla adından söz ettiren Adamo ile işbirliğini Nişantaşı Adamo mağazasında tanıttı. OH! By Kopenhagen CEO’su Patrizia Venturelli’nin de katıldığı tanıtımda sergilenen koleksiyonların satışından elde edilen gelirin yüzde 20’si TESYEV’e (Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı) bağışlandı.

Yazarın Tüm Yazıları