Şampiyonluk yetmez

Haberin Devamı

SORU 1: Volkan - Mehmet, Bekir, Egemen, Caner - Selçuk, Emre, Cristian - Kuyt, Webo, Sow dizilişini geçen yıl sahaya süren teknik adam kimdi?
Soru 2: Ersun Yanal geçen yılki takımı, taktiği, anlayışı daha ileri götürmeyecekse, ligin dibindeki takımlara karşı bu kadar kötü futbol oynatacaksa neden F.Bahçe’ye geldi?
Soru 3: İsmi, taraftarı, yönetimi ve kadrosuyla şampiyonluk için zaten en büyük favori olan Fenerbahçe, şampiyonluk için rakiplerinin daha ne kadar kötü olmasını bekleyecek?
Soru 4: Emenike’yi ısrarla isteyen Yanal bu kadar formda bir ismi sezon başından beri neden takıma monte etmedi de oyunun sıkıştığı dakikalar kulübeden girdiğinde büyük iş yapacak Webo’yu sahaya sürdü?
Soru 5: G.Saray’ın elinden milyonlarca Euro verilerek alınan Alper neden onbirde yok ve otuz yaşın üstünde, üç benzer yapıdaki oyuncu sahada..
Soru 6: Volkan ne zaman iki maç üst üste Fenerbahçe kalesine layık bir isim gibi oynayacak ve “Kale aslında Mert’in hakkı” tartışmasını yok edecek..
Soru 7: Kartı olduğu halde doğru davranışlar yapmayan Caner’i devrenin bitimine 2 dakika kala oyundan alan Yanal aynı oyuncunun Kasımpaşa, Elazığ ve Sivas maçlarında kendi koltuğunu kurtardığının farkında mı?
Soru 8: Süper Kupa’da Galatasaray’a kaybeden Fenerbahçe, Kadıköy’de Drogba ve Sneijder’i nasıl tutacak?
Soru 9: Fenerbahçe Yönetimi kongre öncesi bu kadar kolay rakipler karşısında, bu kadar kötü futbol oynanmasından mutlu mu?
Yazımı 9 soruda bıraktım.. Oysa taraftarın kafasında onlarca soru daha var.. Üç puan, son ana kadar mücadele, liderlik, gol sayısındaki artış için Yanal’ı alkışlamak gerek.. Ama bunları yapan takımın geçen yıl ligi ikinci bitirdiğini, kupayı kazandığını ve Avrupa’da finali kılpayı kaçırdığını hiç unutmayan biriyim.. Ben son pasta Yasin’in doğru pas tercihi yapsa kazanan tarafın Erciyes olacağını gören kişiyim.. Fenerbahçe-Yanal birlikteliği için bir yıllık bir anlaşma yapılmıştı.. Bu sürenin uzaması için şampiyonluk yetmez.. Çünkü bu takım şampiyonluk için kurulmadı.. Güzel futbol oynayıp, zevk vererek şampiyon olması için kuruldu.. Altını çizerim..

MAÇIN İYİSİ

Haberin Devamı

Her yerde var olan ve asist yapan Dirk Kuyt

MAÇIN KÖTÜSÜ

Haberin Devamı

Yanlış pas tercihiyle Erciyes’i yakan Yasin.

HAKEM: İdare eden bir yönetimi vardı.. Caner ve Webo’ya kırmızı kart göstermedi.

Yazarın Tüm Yazıları