Sıfır sıfır

Kötü bir futbol zihniyetine sahip Hüseyin Göçek..

Haberin Devamı

Maçın sonucuna etki eden hiç bir hatası yoktu.. Ama tribünleri geren çok hata yaptı.. İki tarafın da oyuna girmesinin önüne geçti.. Oynatmama niyetindeki tarafa avantaj sağladı.. Bu anlayış, bu yönetim tarzı başta Yıldırım Demirören olmak üzere herkese ders olmalı.. Siz Mancini’yi, Biliç’i, Kuyt’ı, Drogba’yı getirip büyük yatırım yapıyorsunuz.. Ama ülke oynanan futbolun temposunu hakemler yüzünden ileri götüremiyorsunuz.. Orta sahadaki her ikili mücadeleye faul çalan kaç hakem var Şampiyonlar Ligi’nde.. Caner’in topa müdahalesine kart gösteriyor Göçek.. Uzama dakikalarında rakip rahatlıyor ve duran top kazanıyor.. Gol bile bulabilir.. Zokora’nın sertliklerini görmemek, Topuz’un aynı hamlesine faul vermek.. Bunun adı açıkça şu.. “Ben iyi hakemim.. Seyircisiz takımı bile ezdirmem.. Kalite falan umrumda değil.. Topu sürekli oyuna geç süren Onur’a değil, ona tepki gösteren tarafı cezalandırırım..”

Haberin Devamı

ŞAŞIRMAYACAĞIM

Çok uzun süredir bu kadar hakem yazmadım.. Ama “Artık yeter”, dedim kendi kendime.. İnanın Fenerbahçe’nin kazanması falan da umrumda değil.. Kim şampiyon olursa olsun.. Nasıl olsa bir kulp bulunur.. Ya teknik direktörü gönderilir, ya kupası geri istenir bu ülkede..
Ersun Yanal teknik direktör.. Mustafa Reşit Akçay da.. Akçay üç kez daha iyi teknik hamleler yaptı.. Hem maç önü hem maç içinde.. Bu kadronun kesinlikle hakkını veren bir oyun oynatmıyor Yanal.. Emenike haftalardır düşük tempoda.. Küskün.. Alper gibi silah suskun.. Galatasaray maçını kaybetmeyi de başarırlarsa hiç şaşırmayacağım..
Zokora sevdiğim bir karakter değil.. Ama dün harika oynadı.. Tüm boşlukları doldurdu.. Onur, Giray, Mustafa ve Zokora takımın en iyileriydi.. Lazio maçından sonra dünkü puan önemli başarı..

MAÇIN İYİSİ

Zokora. Orta sahada takımını ayakta tuttu. Tüm boşlukları dolduran isimdi.

MAÇIN KÖTÜSÜ

Hakem atışından topu Fenerbahçe sahasına atarak oyuncu karakterini gösteren Olcan..

HAKEM

Tekrar ediyorum.. Sonuca etkisi yoktu.. Herşeyin sıfır olmasında önemli oynadı..

Yazarın Tüm Yazıları