Batıkent’te kedileri yakarak öldürüyorlar

Ankara-Batıkent’te yanan bir çöp tenekesinde dehşete düşüren bir manzara ortaya çıktı: Ayakları bağlanmış ve kırılmış, kafası kesilmiş ve yakılmış bir kedi!

Haberin Devamı

Evet, Ankara-Batıkent’te birileri kedileri yakıyor!
Grubumuz, yanan bir çöp tenekesi görüp ateşi söndürmeye koştuğunda, onları dehşete düşüren bir manzara çıktı ortaya:
Ayakları bağlanmış ve kırılmış, kafası kesilmiş ve yakılmış bir kedi!
Ertesi gece aynı bölgede yakılan yeni çöp tenekeleri ve aynı manzara dikkati çektiğinde, Batıkent Polis Karakolu’na bildirildi. Bu olayın savcılık hazırlığı da devam etmekte.
Bölgede güvenlik kameraları varsa, tespitini talep edip bu ruh hastasını bulmaya çalışacağız. Ancak o arada tehlike yaratmaya devam edebilir.
Lütfen zavallı kedinin yakıldığı park ve Batıkent’te bulunan tüm hayvanseverlere çok dikkatli olmalarını, sokaklarda besledikleri canları sık sık kontrol edip kollamalarını, evde besledikleri dostlarını tek başlarına sokaklara salmamalarını hatırlatmamıza yardım edin.
Şüpheli gördükleri kişi ve kişiler hakkında şikayet haklarını çekinmeden kullanıp polis çağırmalarını ve yanan yer neresi olursa olsun anında müdahale etmelerini rica ediyoruz.
Olayın gerçekleştiği adres; İlkyerleşim Mahallesi, Kütükçü Ali Bey Parkı, Batıkent-Ankara.
Rumuz: Leyla G.

Haberin Devamı

Üç gün sonra tüylerini bulursunuz

Hayvanların ormanlara atılacağını yazıyorsunuz. Evcil hayvanlar, ormanlarda açlıktan dermansız düşüp soğuklarla birlikte kurtlara, çakallara yem olurlar. Oralara atılanları çok gördüm, üç ay sonra ancak kanlı tüylerini bulursunuz. Belediyeler ve vatandaşlar “Gözümüz görmesin de varsın en feci şekilde ölsünler” diyorlarsa, zavallıları ormanlara atsınlar. Vicdanları sızlamazsa eğer...
Rumuz: Nazire

Vicdan mı, hangi vicdan? Siz hâlâ hayvanlara karşı merhamet duygusu taşıyanların giderek azaldığının farkında değil misiniz, sevgili okurum?
Ne yazık ki hayvanlarını sokağa bırakırken kimsenin vicdanı sızlamıyor. Hatta bazıları hayvanları zehirleyip onların can çekişmelerini izlerken, kimsenin kılı bile kıpırdamıyor. Hâlâ onları da Allah’ın yarattığının farkında
değiller sanki...

Yazarın Tüm Yazıları