Trump’ta torun keyfi

Türkiye’nin ilk kadın başbakanı Tansu Çiller, önceki gün oğlu Mert Çiller’in 3.5 yaşındaki kızı Cansu Çiller’le Trump Alışveriş Merkezi’ndeydi.

Haberin Devamı

Tansu Çiller, ismini kendisinin verdiği 3,5 yaşındaki torunu Cansu Çiller ile birlikte Trump Alışveriş Merkezi’ndeydi. Alışveriş merkezinin çocuklara özel düzenlenen katında torununu atlara bindiren Çiller’in, torununu seyrederkenki keyifli ve mutlu hali gözlerden kaçmadı. Torununu oyuncaklara bindiren Çiller, yorgunluğunu ise kahve içerek attı.

Deli saraylı

Eda Taşpınar, kozmetik markası Avon için takı koleksiyonu tasarladı. Koleksiyon, önceki gün Hotel Les Ottomans’da düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Toplantıda tam bir takı tutkunu olduğunu söyleyen Taşpınar, “Bazen deli saraylı gibi her şeyi takıyorum. Sokağa takısız çıkmam” dedi. Taşpınar, Avon için hazırladığı tasarımların herkese hitap ettiğini söyledi.
İbrahim ŞAHİN

Alışveriş partisi

Haberin Devamı

H&M, ilk kez Paris Moda Haftası’nda sergilenen 2013 sonbahar koleksiyonunu İstinye Park’taki mağazasında düzenlediği alışveriş partisiyle moda tutkunlarıyla buluşturdu. H&M Türkiye Genel Müdürü Thomas Coellner ve H&M Türkiye İletişim Müdürü Pelin Atay Kuran’ın ev sahipliği yaptığı partiye cemiyet hayatından pek çok seçkin isim katıldı. Hadise, Ayşe Kucuroğlu, Şirin Ediger, Didem Soydan, Pınar Tezcan, Didem Antebi’nin de aralarında bulunduğu davetliler, etkinlikte hem koleksiyonu yakından inceleme hem de öncelikli olarak alışveriş yapma fırsatı buldu.

Kışı getirdi

İşadamı Nurettin Hasman’ın ikiz kızlarından Merve Hasman, önceki gün Ni-şantaşı’nda görüntülendi. Bir kafede arkadaşlarıyla buluşan Hasman, sıcak havada giydiği kovboy çizmeleri, kazağı ve şalıyla dikkat çekti. Ebru Esen TURGUD

Yazarın Tüm Yazıları