GENÇLERİN RENK VE AHENK DENİZİ!

Hayal gücü ve özgünlük bir arada! Foto-realizmden heykele, pop art’tan grafiti çalışmalarına kadar birbirinden farklı çalışmalardan oluşan, 22 genç sanatçının eserleri 4 Eylül 2013’e kadar Piramit Sanat’ta!

Haberin Devamı

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Deniz Gökduman’ın öğrencilerinin eserlerinden oluşan sergiyi, 4 Eylül 2013’e kadar Piramid Sanat’ta görebilirsiniz!

Farklı teknik ve bakış açılarının yansıtıldığı eserlerde, genç kuşağın hayal gücü ve özgünlük arayışları öne çıkıyor.

22 FARKLI DÜNYA!

Foto-realizmden heykele, pop art’tan grafiti çalışmalarına kadar birbirinden farklı eğilimlerin yer aldığı sergide; çeşitli tekniklerin yanı sıra, 22 farklı kişinin dünyasına girerek, sanatsal ayrımları çok net bir şekilde algılayabiliyorsunuz.

Bedri Baykam’ın sahibi olduğu Piramid Sanat da, her yıl üniversitelerde yetişen genç sanatçıları desteklemek ve sanat dünyasını en yeni sanatçılarla tanıştırmak amacıyla açtığı sergilerden olan Deniz Gökduman Atölyesi sergisi, Gökduman’ın bugünkü öğrencileri ile mezunlarını bir araya getiriyor.

Haberin Devamı

SERGİYE KATILAN İSİMLER:

Ali Gümülcine, Bensu Altay, Çiğdem Gökçeciler, Damla Bozkurt, Elçin Topçu, Emine Delibaş, Emrah Nallar, Fahri Çağdaş, İ. Boran Kabzımal, M. Emin Küçük, Mehmet Yorulmaz, Murat Gündüz, Nur S. Yıldırım, Özge Gümüş, Rengin Özbahar, Sercan Başar, Sevtap Yılmaz, Şehmus Atasever, Şenol Bora, Tayfun Pekdemir, Uğur Bolat, Teoman Furat.

DENİZ GÖKDUMAN ATÖLYESİ SERGİSİ

Piramid Sanat: Feridiye cad. No:23 – 25 Taksim – İSTANBUL

GENÇLERİN RENK VE AHENK DENİZİ

Yazarın Tüm Yazıları