Patronları buluşturan kulüp

Sakıp Sabancı’nın eski damadı reklamcı Eran Tapan, Gezi Parkı olaylarının ardından iş dünyasının ünlü isimleriyle “Beyin Fırtınası Platformu”nu kurmuş, iktidar ve muhalefet temsilcileriyle görüşerek gergin havadan uzaklaşılması için çalışmalar yapmıştı.

Haberin Devamı

Tapan, şimdi de ‘Galatasaray Business Club’ı kurdu. Başkanlığını Ulvi Süvarioğlu’nun üstlendiği, üyeleri arasında Batu Aksoy ve Ceylan Pirinççioğlu’nun da olduğu kulüp, ilk iş olarak Fenerbahçe’yle olan gerginliği azaltacak bir etkinliğe imza attı. Galatasaray’la Fenerbahçe arasında oynanan ve Galatasaray’ın 1-0 kazandığı Süper Kupa finalini iş ve sanat dünyasının Galatasaraylı ve Fenerbahçeli taraftarları yan yana izledi.

Medeni insanlarız

İngiliz model ve oyuncu Kelly Brook, Axe’ın Amerika’daki uzay kampına göndereceği Türk gencini seçmek için İstanbul’a geldi. Brook, kampanyanın jüri üyesi Ahu Aysal ile birlikte Hotel Les Ottomans’da bir basın toplantısı düzenledi. Ahu Aysal, toplantıda otelin genel müdürü Mehmet Kırklar’la nişanlı olan kızı Ceyla Aysal’ın Bodrum’da eski sevgilisi Dirsehan Schoonjans’la görüntülenmesiyle ilgili sorulara “Ceyla, eski arkadaşıyla buluştu. Medeni insanlarız. Birbirimize güvenmeyi öğrenmemiz gerekiyor” yanıtını verdi.

KISA KISA

Haberin Devamı

Derin Tutku sergisi

Ayşegül Dinçkök’ün Endonezya’nın Sulawesi adasındaki sualtı dünyasını yansıttığı fotoğraflarından oluşan “Derin Tutku” sergisi, Van’dan sonra şimdi de Hatay’da açıldı. Sergiyi ziyaret eden çocuklar arasında Faber-Castell desteğiyle yapılan resim yarışmasını kazanan çocuklara da ödülleri önceki gün verildi. “Derin Tutku”, Türk Tabipleri Birliği Eski Başkanı Dr. Füsun Sayek’i anmak amacıyla düzenlenen “Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri” kapsamında 31 Ağustos’a kadar İskender Sayek Evi’nde sergilenecek.

GECE KUŞU

Mykonos eğlencesi

Emirgan’daki La Boom, düzenlediği ‘Mykonos to İstanbul’ adlı partiyle Mykonos eğlencesini İstanbul’a taşıdı. DJ Ejoop ve Mykonos’un ünlü DJ’lerinden Free Spirit’in performans sergilediği etkinliğe, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları