Ayşe Boyner, Sheriff-E oldu

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in kızı Ayşe Boyner’in DJ olduğunu geçtiğimiz haftalarda yazmıştım.

Haberin Devamı

Ayshot The Sheriff-E adını kullandığı için DJ’lik yaptığı pek bilinmeyen Boyner’e, haberimden sonra teklif yağıyor. Amerika’da McGill University’de işletme okuyan ancak müziğe merak saran Boyner, Nişantaşı’ndaki Den Cafe’nin yanı sıra zaman zaman da Cihangir’deki Kiki’de rock’tan pop’a uzanan müzikler çalıyordu. Boyner, şimdi de Metin Fadıllıoğlu’nun sahibi olduğu Ulus 29’un içinde hizmet veren 29 Food Bar’da performans sergileyecek. 29 Food Bar’ın işletmeciliği ise Mert Vidinli ve Didem Özgen’e emanet.

Hayatı paylaşacaklar

Monik İpekel, Fatoş Altınbaş Sarıgül, Sitare Akdilek, Revna Demirören, Demet Sabancı Çetindoğan, Ayşegül Toplusoy ve Prof. Dr. Selahattin Kuru, Hayat Paylaşım Derneği’ni kurdu. İhtiyaç sahiplerine maddi destek vermek için kurulan dernek bugün Eyüp Bedensel Engelliler Yaşam Merkezi’nin tamamlanması için ilk etkinliğini düzenliyor. Ulus’taki Sunset restoranda düzenlenecek etkinlikler Tarkan’ın 31 Ağustos’ta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konseriyle devam edecek.

Haberin Devamı

Evli mutlu çocuklu

Chocolate Cafe’nin ortaklarından Oğuz Kayhan, Leyla Süleymanova ile 2011’in ekim ayında Şişli Evlendirme Dairesi’nde sade bir törenle nikâh masasına oturmuştu. Sessiz sedasız evlenen çiftin ellerinde nikah defteriyle ilk fotoğrafı da bu köşede yayınlanmıştı. Geçtiğimiz aylarda Taha adını verdiği bir oğlu olan Oğuz Kayhan, Bebek’te görüntülendi. Eşi Leyla Süleymanova ve oğlu Taha’yla güzel havanın tadını
çıkarıyordu.

Beyoğlu’nda Hitt eğlence

Asmalımescit’te daha önce ‘eelence’ ve ‘Ablam’ olarak hizmet veren mekan, Hitt Pera olarak açıldı. İşletmeciliğini Eray Kılıç’ın yaptığı ve kısa bir süre olmasına rağmen açıldığı günden bu yana ünlü isimlerin uğrak yeri olan Hitt Pera, salı günleri Çağla Gürsoy’un partilerine ev sahipliği yapıyor.

Koşar adım

Mirkelam’la Aysen Sabancı’nın ilişkisi devam ediyor. Evlenecekleri yazılıp çizilen sevgililer, geçen hafta sonu Bebek’te görüntülendi. Soru sormak için yaklaşan gazetecileri gören Aysen Sabancı, sevgilisi Mirkelam’ın “Her Gece” klibinde olduğu gibi koşar adım uzaklaştı.

Yazarın Tüm Yazıları