Fener final oynarsa maça giderim

Başbakan Erdoğan, sarı lacivertlilerin Avrupa Ligi’nde finale kalması durumunda Amsterdam’daki karşılaşmaya gideceğini söyledi.

Haberin Devamı

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, UEFA Avrupa Ligi’nde finale kalması halinde Fenerbahçe’nin maçına gideceğini açıkladı. Erdoğan, Kırgızistan ve Moğolistan’ı kapsayan seyahatinin ilk ayağı olan Bişkek yolunda uçakta konuştu. Beraberindeki gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan, yakından ilgilendiği spor konusunda da çarpıcı açıklamalar yaptı.

Tur atlayalım yeter

Erdoğan, Fenerbahçe’nin bu akşam oynayacağı Lazio maçını hatırlatıp “Nasıl bir sonuç bekliyorsunuz?” sorumuz üzerine kısa ve net bir yanıt verdi:
Tur atlayalım yeter.
Bunun ardından “F.Bahçe tur atlarsa maçına gider misiniz?” sorumuz geldi.
Erdoğan, bunu da tüm samimiyeti ile yanıtladı:

Final oynarsa giderim.
Recep Tayyip Erdoğan böylece, taraftarı olduğu sarı lacivertli takımın 3 Temmuz sürecinden beri ilk defa bir maçına gitmek için yeşil ışık yakmış oldu. Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’nde finale kalırsa, kupayı almak için 15 Mayıs’ta Hollanda’nın Amsterdam kentindeki Amsterdan Arena Stadı’nda  sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

Fatih Terim’i ‘akil adam’ yapardım

BAŞBAKAN Erdoğan, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’i de terörün çözümü sürecinde görev alacak 63 kişilik “Akil İnsanlar” listesine almak istediğini dile getirdi. Terim’i sadece sporla ilgili değil, her konuda siyasi derinliği olan bir kişi olarak nitelendiren Erdoğan, “Meşgalesi olmasa kendisini de akil insanlar heyetine alırdım” diye konuştu.

Yazarın Tüm Yazıları