Salih'li onbir

DÜNYANIN en iyi takımlarından biri Bayern Münih.. Arsenal’e karşı ilk maçta deplasmanda aldığı 3-1’lik galibiyete karşın eleniyordu az kalsın..

Haberin Devamı

Aynı şoku Inter, Tottenham’a yaşatıyordu.. Chelsea çok zorlandı, Steaua’yu elerken.. Fenerbahçe için de zor geçeceği belliydi maçın.. Oyun disiplininden hiç kopmayan, sonuna kadar maçı bırakmayan bir takım vardı çünkü karşısında..
Salih’in oyuna girişi topun Fenerbahçe’de daha fazla kalmasına da neden oldu.. Mehmet Topal savunma açısından önemliydi ve mutlaka katkısı büyüktü.. Salih ise hücum yönünden takımı ayağa kaldırdı, turu getiren golü attı..
Aykut Kocaman fazla eleştiri sevmiyor oyuncu tercihleri konusunda.. Oysa Selçuk’un yerine Salih’li bir onbir çok daha verimli bir oyun getirirdi sarı lacivertli takıma.. Mehmet Topuz da, Salih de, Mehmet Topal da Selçuk’un önünde.. Son dakikalardaki kontra pozisyonda veremediği pas bunun kanıtı.. Yenilen golün ayrıca incelenmesi gerek.. Bekir iyi bir sezon geçiriyor.. Milli Takım’a kadar yükseldi.. Buna karşın korkunç hatalar yapıyor.. Tıpkı Volkan gibi.. Volkan’ı artık dünyanın en iyi kalecileri arasına koymuyorum.. Herhalde o da bu listeden kendi adını bu performansıyla çıkarmıştır.. Her geri pasında hata oranı yüksek.. Uzaktan basit şutları bile tutamıyor.. Eneramo’dan yedi golün bir benzerini yedi, bir top direkten döndü.. Korner ve yan topların hiçbirinde çıkarak tam hakimiyet sağlamadı.. Yumrukları kısa düştü.. Az kalsın Plzen kalecisinden gol yiyerek tarihe geçecekti..

Haberin Devamı

WEBO YOKKEN ETKİSİZ

İyi yönleri de var F.Bahçe’nin.. İki eleme maçını uzun süre sıkıntılı oynayarak geçmeyi başardılar.. Yoğun maç temposu ve sakatlıklara karşın ayakta kaldılar.. Sow, yanında Webo olmayınca yine etkisizdi.. Çok çalıştı, çok koştu ama yalnızdı.. Plzen de Darida iyi oyuncu.. Hemen kendini gösteriyor.. Alman hakem de çok iyi maç yönetti.. Taraf olmadı.. Artık iş çeyrek finaldeki rakibi beklemeye kaldı.. Fenerbahçe teknik direktörü gibi düşünmüyorum.. Galatasaray bu sezon final oynayabilir.. Bu yüzden F.Bahçe için final dışında hiçbir sonucu da başarı olarak kabul etmem..

Yazarın Tüm Yazıları