Bakan Kılıç 3-2’yi bildi

Ankara’daki ödül töreni sonrası programını değiştirip maça gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın skor tahmini tuttu.

Haberin Devamı

GENÇLİK ve Spor Bakanı Suat Kılıç, kritik Schalke-Galatasaray maçı için programını son anda değiştirip özel bir uçakla Almanya’nın Gelsenkirchen kentindeki Veltins Arena’ya geldi.
Ankara’da katıldığı ödül töreni sonrası apar topar Almanya’ya hareket eden Suat Kılıç, maçın başlamasına 10 dakika kala stada girdi. Kendisine iki başkonsolosun eşlik ettiği Kılıç, seyahatini Alman resmi makamlarına bildirmeyi tercih etmedi ve mücadeleyi de seyircilerin arasından izledi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başarı dileğini, maç öncesi Fatih Terim’i telefonla arayarak ileten ve, mücadeyi Galatasaray’ın 3-2 kazanacağını söyleyen Kılıç’ın bu tahmini tuttu.

TERİM’İ TEBRİK ETTİ

Kılıç, devre arasında kendisine seyahatte eşlik eden Galatasaraylı eski futbolcu ve AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tekin İpek’le sohbet etti. Maç sonu da birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ve işadamı Ethem Sancak da maçı izlemeye gelenler arasındaydı.
Sohbette Bakan Kılıç’ın son dakikada aldığı maça gitme kararı, “Ayağı uğurlu geldi” esprilerine yol açtı. Bakan Suat Kılıç, karşılaşmanın ardından teknik direktör Fatih Terim’i telefonla arayıp tebrik etti.

Haberin Devamı

Bakan Kılıç 3-2’yi bildi

Yazarın Tüm Yazıları