Aslan gibi yürüdü

PERFORMANS türbülasyonu yaşıyordu Galatasaray.

Haberin Devamı

Genişletilmiş kadrosuyla ligde sallanırken dezavantajlı çıkacağı şampiyonlar arenasında ne yapabileceği de büyük bir soru işaretiydi. Hele bir de 17’nci dakikada geriye düşünce hayal perdesi iniverdi, böyle düşündük. Fakat söyleyecek sözümüz vardı daha... Önce Hamit direklere ve makus talihine isyan etti, hemen ardından Burak Yılmaz ekmeğini taştan çıkardı. Olmaz denilen oldu, öne geçiverdi G.Saray.

MUSLERA FARKI

Sipariş verilse bu kadar iyi bir zamanlama olamazdı açıkçası. Minimum pozisyondan maksimum fayda elde eden Galatasaray ikinci yarıya cebinde tur biletiyle, büyük ikramiyeyle çıkmayı garantiledi. Ve Sezar’ın hakkı Sezar’a, harikulade bir ilk yarı oynadı. Maçın ikinci perdesi Schalke’nin yoğun baskısıyla açıldı. Hadiseler Alman ekibiyle Muslera arasında gelişirken aslan yutmuş kaleci direnmeyi ve takımını ayakta tutmayı başardı.

Haberin Devamı

TURA TUTUNDULAR

Schalke’nin beraberliği yakalamasının ardından iştahını kesmek zordu fakat bunu başardı sarı kırmızılılar. Direnç göstermeyi başardı, kafasını kaldırdı ve tura tutundu.
Ayakta kalırken belki rakibi zorlayamadı ama tura daha niyetli olduğunu hep belli etti. Bu kolay bir iş değil, aslan yürekli olmak gerekir.

UMUT TAÇLANDIRDI

Maçı tutan, istediği gibi yöneten, bir bütün halinde yürüyen takım şeref madalyasını son dakikada taktı göğsüne. Umut’un golü “Aslan gibi” dedirtecek bu maç hikayesinin taçlandırılma anıydı.
Futbol dünyasının bir numaralı sahnesinde büyük bir adım attı Galatasaray. Aslan gibi oynadı, aslan gibi yürüdü ve aslan payını aldı.
Ne mutlu G.Saray taraftarına...

Yazarın Tüm Yazıları