Filmin sonunu biliyorum

FENERBAHÇE için güzel sonuç. Psikolojik olarak da rahatladılar, sezon sonuna kadar şampiyonluk mücadelesine de varız dediler.

Haberin Devamı

Artık şu bir gerçek, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş “Varlar, yaşamalılar. Diğerleri figüran olmalı.” Bu iyice şekillendi. Çünkü küçüklerde buna razılar. Şike olayında zaten bunu gördük. Dün gece yaşanan olay Türk futbolunun nerelerden nereye geldiğinin aynası. İlk yarı bitiyor skor 1-1. Aziz Yıldırım her zaman olduğu gibi hakemlerin yolunu kesiyor, ‘Hepinizi bitiririm’ diyor. Takımlar ikinci yarıya çıkıyorlar, ilk yarı pozisyonları ortadan kesen Özkalfa, ‘Özusta’ bir şekilde Sow’un Bursa kalecine yaptığı faulü görmezden geliyor ve skor 2-1. Zaten bundan sonra Bursa’nın gardı düşüyor ve maç 4-1 sona eriyor...

HEPSİ HİKAYE

BURSASPOR mücadele etmeye çalıştı, nereye kadar? Sabaha kadar etse ne olacak? Yardımcının gole itirazı var. Ama ‘Özusta’ ısrarlı. Çünkü Fener’e koltuk çıkmazsa yanacak. Nasıl olsa dün gece kimsenin haberi olmadan gece yarısı operasyonuyla futbol federasyonu da Galatasaray’a destek çıktı. Haftaya cumartesi oynayacağı lig maçını pazara aldı. İşte Türkiye’deki futbol bu. Fenerbahçe iyi mücadele etmiş, Kuyt çok koşmuş... Çift santraforla oynarlarsa daha etkili olurlarmış. Hepsi hikaye. Biz yine de milletin tadını bozmayalım. Fenerbahçeli futbolcuları tebrik edelim, onlar ellerinden geldiği kadar mücadele etti. Çok çalıştılar ve birbirlerine yardım ettiler.

Haberin Devamı

Bursalı oyuncular da ilahların müsade ettiği kadar mücadele etmeye çalıştı. 5 tane gol seyrettik, maç bitti önümüze bakalım. Hani klasik laf var ya, ‘önümüzdeki maçlara bakalım’da olduğu gibi. Siz bakmaya devam edin, ben zaten filmin sonunu biliyorum.

Yazarın Tüm Yazıları