2013’te burcunuzun şanslı alanları

Haberin Devamı

TERAZİ
Jüpiter, yılın ikinci yarısına kadar size yeni şans ve fırsatlar sunuyor.
Uzak yerleri ziyaret edebilir, yabancı ülkelere seyahat edebilir veya yurtdışından gelen kişileri ağırlayabilirsiniz.
Bilişim, medya, dış ticaret veya eğitim konularıyla ilgili de önemli şanslar yakalayabilirsiniz.

AKREP
‘Ortak kaynaklar evi’nizdeki Jüpiter size partneriniz, eşiniz, ortağınız, kurumsal şirketler, miras, burs, sponsorluk kanalıyla şanslar getirebilir.
25 Haziran’a kadar sıkı çalışarak bir fırsatı paraya dönüştürebilirsiniz.
25 Haziran sonrası ev değiştiren Jüpiter sizi uluslararası ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, uzun mesafeli yolculuklar, dış ticaret, bilişim, medya ve eğitim konularında yılın en şanslı burçlarından birine dönüştürüyor.
Yarın devam edecek...

Haberin Devamı

Günlük burç yorumları:

Koç
Rahatlamaya çalışın. Bazen aniden kıyamet kopuyor hissine kapılırsınız ve her şey tersine dönmeye başlar ama bu sefer öyle olmayacak. Sakinliğinizi koruyarak kontrolü ele almalısınız. Sevdiğiniz şeylerle ilgilenip endişelerden kurtulabilirsiniz.

Boğa
Karakterinize ve kişiliğinize aykırı davranmamalı, kendiniz gibi olmalısınız. Bazı konularda duruma uygun şekil almış ve işe yaramadığını görmüşseniz, bugün de yaramayacaktır! Seçeneklerinizi çoğaltmalı ve ihtiyacı olanlara yardım eli uzatmaktan kaçınmamalısınız. Sezgileriniz, alışılmadık alanlarda başarılı olmanıza yardım edecek.

İkizler
Ufak tefek engeller nedeniyle demoralize olabilir veya bazı konularda soğuma yaşayabilirsiniz. Ancak kaçınılmaz olanı kabullenmek ve olumlu bir yaklaşımla çözüm üretmek daha mantıklı olacaktır. Heyecan arzusu veya yeni kişilerle flört, sizi tuhaf bir duruma düşürebilir ve imajınızı zedeleyebilir, dikkat!

Yengeç
Teklifleri yüzeysel algılamakta fayda var. Bazı kişilerin asıl niyetleri üzerine detaylı düşünmeniz, ortaya çıkan bir fırsatı geri çevirmenize ya da kullanmamanıza neden olabilir. Kısa bir yolculuk, bir tanıdığı ziyaret ya da alışılmadık yerlere gitmek, yıla yeni bir başlangıç yapmanıza yardım edebilir.

Aslan
Bazı konulara işe yaramayacağını düşündüğünüz için katılımda bulunmak istemeyebilir ve bunun için bahaneler üretebilirsiniz. Ancak katılımda bulunmanız, başarmak için olanak sağlayabilir. Aşk hayatınız ön planda, özel bir kişiye gelecek planlarınızdan bahsedebilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak
Belli konuların bıktırana kadar üzerine gitmek, gözünüze oluruna bırakmaktan daha iyi görünebilir. Ancak bu, mevcut konuların daha da büyük boyutlara ulaşması anlamına geliyor. Ani karar, hareket ya da tepkiler size zarar verebilir. Planlı programlı hareket etmelisiniz.

Terazi
Belli konularda ders almamakta ısrar ediyorsunuz. Sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz. Ancak farklı yaklaşımlar ya da yollar deneyerek değişik sonuçlar ortaya çıkabilir. Daha düşük bir imajla dikkat çekmeden hareket etmeniz ve bitirilmesi gereken işleri tamamlamanız önümüzdeki yıl size daha iyi gelecektir.

Akrep
Başka programlarınız olsa da alacağınız bir daveti geri çevirmemenizde fayda var. Finansal açıdan aşırı yük oluştuğunu görürseniz, tekliflerin birini geri çekebilirsiniz sonuçta, öyle değil mi?

Haberin Devamı

Yay
Alternatifler üzerine yoğunlaşmalısınız. Modası geçmiş örnekler üzerine yoğunlaşmanız durumunda, yöntemlerin işe yaraması için aşırı çaba göstermeniz gerekebilir. Yaratıcı olmalı ve seçenekleri çoğaltmalısınız. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Oğlak
Kesin açıklamalar yapmamalı, beyanatlar vermemelisiniz. Olayların sonuçları veya ortaya çıkacak işler, düşündüğünüz kadar iyi olmayabilir. Başkalarını etkilemek için aşırı harcamalar yapmamalısınız. Taleplere rağmen bütçenize sadık kalmanız gerekiyor. Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durun.

Kova
Eğer bazı şeyler umulduğu gibi azalarak yol almıyorsa (ya da belki fiyatı düşmüyorsa) daha neşeli bir tavır almanız gerekebilir. Eğer şartsa, kendinizi daha çok zorlamalısınız. Mükemmellik için çalışmalı ve eleştiri ya da şikayetlerden uzak durmalısınız.

Haberin Devamı

Balık
Belli konuları aydınlatabilirsiniz. Kendinize, düşük ihtimalli senaryolar kurarak eziyet etmenizin ülser olmanız dışında hiçbir faydası olmayacaktır. Olumlu düşünün. Fikirleriniz değişiyor ve geçmişte sizinle birlikte hareket eden kişilerden farklı düşünmeye başlıyorsunuz. Size ilham veren kişilere yakınlaşabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları