Ve Ceylan ve Buse ve Maya ve diğerleri

Hepsi yurtdışında okuyup Türkiye’ye dönmüş. Anne ve babaları İstanbul’un kaymak tabakasından tanıdık isimler. Şimdi devir onların devri. Göz önündeler, çok konuşuluyorlar. Peki popülerlik yarışında kim daha önde? İşte yanıtı…

Haberin Devamı

Elif Boyner

Ayşe’nin ikizi. Ama şimdilerde onu geçmiş durumda. Aslında Parsons’taki eğitimi sonrası babasının mağazalarında çalışmayı düşünüyordu Elif ama rotasını sanata kırdı. İyi de yaptı, video enstalasyon çalışmaları ilgi görüyor, sergi açıyor. Listenin tek günceli, tek sanatçısı.
Popülerlik puanı: 8.5

Ceylan Çapa

Onu tanıyanlar “İlişki insanıdır” diyor. Doğrusu bu ya, onu tanımlayan daha çok ilişkileri oluyor. Zamanında Yağız İzgül’ü, hediye ettiği çanta sahte diye terk ettiği söylenmişti. Çapa bir süredir de Burak Özçivit’le beraber. Herkes şimdi ondan bir evlilik bekliyor. Ama o tam aksi bir yön çizme derdinde. Tıpkı Buse Terim gibi bir moda blog’u açmak üzere. Gerçi blog açmak çoktan out, ama Çapa ilişkisi dışında da kendini tanımlamak istiyor. Bu amaçla markalarla işbirliğine gidiyor. En son Kerastase ile bir projeye imza attı.
Popülerlik puanı: 7

Haberin Devamı

Ayşe Boyner
Onu gündüzleri Brasserie’de toplantı yaparken dj’lik yaptığı bazı gecelerdeyse Sıraselviler’deki bohem Kiki’de görmek mümkün. Diğerleri içinde en rock’n roll yaşayan o! “Alkolü fazla kaçırdı, sevgilisiyle yakalandı” gibi haberlerle sık sık gündeme geliyor. Soyadından ötürü ağır takılmıyor. Kafasına estiği gibi yaşıyor. Teoman’la bir dönem çıkmışlığı da var.
Popülerlik puanı: 6

Buse Terim
Listenin en bildik isimlerinden. Açtığı blog çok başarılı oldu, herkes onun gibi bir iş ve ün peşinde. Ama şunu da söylemeli: Buse Terim kendisinden bıktırmak üzere. Özellikle Best Model Berk’le yaşadığı bir haftalık macera ona pek iyi gelmedi.
Popülerlik puanı: 6

Neslişah Alkoçlar
Bir röportajında amacının kendi ismini bir marka haline getirmek olduğunu söylemişti. Başardı da…19’unda CNN Türk, Kanal D koridorlarını arşınladı. Derken Batu Aksoy’la evlendi. Bir yıl geçmeden de olaylı bir şekilde boşandı. Artık Raya adında organik ürünler satan bir markası var. Hızlı yaşıyor, hırslı ve iddialı bir imajı var. Popülerlik puanı: 9

Maya Portakal
Paris’te sanat tarihi eğitimi aldı ve döner dönmez de babası Rafi Portakal’ın yanında çalışmaya başladı. Halen Rezzan Benardete’nin boşandığı eşi İbrahim Bitargil’le çıkıyor. Aslında oldukça popüler ama durumunu abartmıyor.
Mütevazı bir görüntü
çiziyor. Herhangi bir skandalı da yok.
Popülerlik puanı: 8

Haberin Devamı

Derya Şensoy
Onun da yolu New York Parsons’tan geçmiş,  illüstrasyon okumuş. (Parsons Türkleri ayrı bir yazı konusu!) Bu günlerde oyuncaklarla takıları bir araya getirdiği yarı çocuksu yarı dişi bir koleksiyonla gündemde. Buse Terim’in yakın arkadaşı. Henüz yolun başında ve ama yaptıkları merak ediliyor.
Popülerlik puanı: 6.5

Melda Tuna
Aslında doktor olmak istiyormuş. Ama 35 yaşında doktor olmaktansa bir an önce iş hayatına atılmaya karar vermiş. Bir dönem Şamdan’ın başına geçti, ‘Şamdan’ın kraliçesi’ olarak anıldı. Şimdi yiyecek-içecek danışmanlığı ve parti organizatörlüğü yapıyor. Listenin en hanımağa görünümlü olanı. “Erkek gibiyim!” diyor her seferinde.
Popülerlik puanı: 7.5

Haberin Devamı

SONUÇ: En popülerler Neslişah Alkoçlar, Elif Boyner, Maya Portakal.


Güzel kadın-güzel erkek
Geleceğin Pascal’ı: Carlos

Biscolata erkeği Carlos hafta içinde medya plazalarını dolaştı, kadın çalışanlarla bol bol hatıra pozu çektirdi, gönülleri mest etti.
Yakın geleceği hakkında tahminde bulunmaya gerek var mı?
Evet, Biscolata Carlos, bu toprakların yeni Pascal’ıdır, Wilma’sıdır.
Düşünün, Pascal en son JLo konseri öncesi dj bile olmuştu.
Carlos neden Türkiye’de kendine yeni bir kariyer çizmesin?
İzleyeceği yol belli: Önce Acun onu Survivor’a göndermeli.
Kaslı vücudunu, Latin ateşini orada sergilemeli. Sonra bir diziye kapak atmalı Carlos. Sosyeteden bir isimle yaşayacağı skandal aşk da işin sosu, biscolatası…

Haberin Devamı

Yeni Bayülgen: Şirin

Okan kızmasın, darılmasın ama yeni Bayülgen babalar gibi ortada: Şirin Ediger Bayülgen! Trendsetter İstanbul’un ilk sayısına verdiği pozlarla da söylediği şu laflarla da “ben geliyorum” diyor yeni Bayülgen: “Herkes gibi benim de kendime göre doğrularım var, onları açık yüreklilikle aktarıyorum. Benim anlamadığım insanlar eleştirilmeye neden bu kadar tepki gösteriyor. Bana gelen çok ağır yorumlara bile ‘eyvallah haklısın’ diyorum”.
Eleştiriye açık, güzel, zeki ve kendinden hem emin hem de mütevazı yeni Bayülgen’i ekranda görmek iyi olmaz mıydı sizce de?

 

Yazarın Tüm Yazıları