Oğlak burcunu 2013’te neler bekliyor

Şanslı evliliklerin ve şanslı ortaklıkların gündeme geleceği 12 aylık sürece geçiş yapıyorsunuz.Artık yalnız uçmak zorunda kalmayacaksınız!

Haberin Devamı

Artık yalnız uçmak zorunda değilsiniz!

Yılın ilk yarısı, sizin için uzun vadeli başarılar yerine, günlük görevlerde şanslı olabileceğiniz bir süreç olabilir.
Size hem öğretmenlik hem de ortaklık yapan kişiler, kişisel gelişiminize faydalı olabilirler. Şanslı evliliklerin, şanslı ortaklıkların ya da işbirliklerinin gündeme taşınacağı 12 aylık sürece geçiş yapacak, artık yalnız uçmak zorunda kalmayacaksınız.
Ev ve aile konularındaki iniş çıkışlar, ev ya da aile üyelerinin yarattığı sıkıntılar geçen yıl sizi yormuş olabilir. 2008 yılında hayatınızda başlayan “kişiliğinizde köklü değişiklikler dönemi” bu yıl da devam ediyor. Bu yıl bu zorluklar size, geleceğe dönük yeni planlar yapma şansı verebilir.
20 Mayıs ve 1 Kasım, 2012’nin 24 Haziran ve 19 Eylül’ünde yaşanan olaylarına benzer olayların hafifletilmiş versiyonlarıyla ya da kalıntılarıyla uğraşacağınız tarihler olabilir.
Mart 2015’e kadar evren sizi değişime zorluyor. Geçtiğimiz yıllarda iş hayatınız ve kariyerinizde çok mücadele verdiniz, bu yıl rahatlıyorsunuz. Faydalı dostluklar kurabilirsiniz. Ancak yıldız haritalarında olumsuz açı olan Oğlaklar, tam tersi arkadaşlık ilişkilerinin ve ekip çalışmalarının sınavlardan geçebileceği bir süreçte olacaklar.
25 Nisan’da bir arkadaşınızla ilişkiniz ön plana çıkıyor. 3 Kasım civarında ise sosyal medya, sosyal çevreniz veya diğer bağlantılarınız kanalıyla prestijinizi artıracak yeni çevrelere girebilirsiniz.
Bu yıl işinizle ilgili değişiklikler üzerinde durmak yerine uzun vadeli planlar yapmalı ve mevcut durumunuzu korumanıza yardım edebilecek ilişkiler kurmalısınız.
25 Nisan civarında bazı engellemelerle karşılaşsanız bile sizi destekleyen kişiler size ilham da verecekler.

Haberin Devamı

En şanslı burçlardansınız ama

16 Ağustos ve 11 Eylül aralığında gayretlerinizin maddi-manevi karşılığını alabilirsiniz.
25 Şubat ve 27 Haziran–22 Temmuz aralığında maddi açıdan farklı olanaklar elde edebilirsiniz.
2013’ün ikinci yarısında evlilik ve ikili ilişkiler konularında yılın en şanslı burçlarından olmanıza rağmen, yılın belli dönemleri (22 Mart, 31 Mart, 22 Nisan, 25 Nisan ve 3 Kasım civarı) ilişkileriniz sürprizlere ve gerilime açık olabilir.
2 ve 27 Haziran aralığında olumlu gelişmeler uzlaşma sağlanmasını ve yükselen sevgiyi destekliyor olacak. Devamında Yengeç burcuna geçen Jüpiter, Haziran 2014’e kadar birbirinden harika insanı hayatınıza sokarak ilişkilerinize veya evliliğinize yeni ve şanslı bir boyut getirecek.
17 Temmuz civarında da yeni arkadaşlar edinebilir, işbirlikleri yapabilir veya ortaklıklar kurabilirsiniz.

Haberin Devamı

Evle ilgili stresler

12 Nisan-5 Ekim aralığında evle ilgili yapılması gereken düzenli bakımların geciktirilmesi problemlere neden olabilir.  20 Mayıs ve 1 Kasım civarında ve 18 Ekim’i takip eden bir ay içinde evle ilgili sorunlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Yaşadığınız yeri değiştirebilirsiniz, anneniz, eşiniz veya anneniz kadar yakın birisiyle ilişkilerinizde duygusal sorunlar yaşanabilir, bu kişilerin hayatlarındaki değişimler sizi de etkileyebilir. 2015 yılına kadar ev, aile ve evlilik başlığında anılan konularda değişiklikler fazla sayıda ve hafif sorunlu olabilir.

Peki ya sağlık?

25 Haziran’a kadar sağlığınız Jüpiter tarafından destekleniyor. 1 Mayıs, 8 Haziran ve 9 Eylül civarında ise sağlığınıza dikkat etmeli, aşırılıklardan kaçınmalı ve kendinizi çok fazla yormamalısınız. Mayıs sonu-13 Temmuz aralığında ise kendinizi güçlendirmenizi sağlayacak aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.
Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum. Sağlık ve sevgiyle kalın...

Haberin Devamı

Not: Yükselen burcunuzun yorumunu da mutlaka okumalısınız.
Yarın: Kova burcunu 2013’te neler bekliyor?

Günlük burç yorumları

Koç
Bugün içinize fazla yönelmeyin, uyum sağlayarak sevdiğinizle olan ilişkinize farklı bir boyut kazandırın. Bundan siz de keyif alacaksınız.

Boğa
İşyerinizde gerek dış görünüşünüz, gerekse hâl ve tavırlarınızla beğeni toplayacaksınız. Finansal konularda doğru kararlar verecek, iradenizle güzel çözümler üreteceksiniz.

İkizler
Karşılaşacağınız bazı sürpriz olaylar sonucunda fiziksel olarak çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz ama bundan şikayet etmeyeceksiniz.

Yengeç
Karşılaşacağınız birtakım beklenmedik olaylar, sinirinizi bozabilir, kendinizi aşırı yemeye verebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli, pozitif düşünerek moralinizi yüksek tutmaya çalışmalısınız.

Haberin Devamı

Aslan
Yaşam enerjinizin çok yoğun olduğu bugün, sevdiğinizle beraber çok hoş vakit geçirebilir, hatta hayallerinizi bile gerçekleştirebilirsiniz.

Başak
Arkadaşlarınızla veya ailenizle beraber vakit geçirmek için planlar yapabilirsiniz. Akıllıca davranmalı, sorunları büyütmemeye çalışmalısınız. Bu konuda çevrenizin de desteğini alacaksınız.

Terazi
İşyerinizde iletişimle ilgili konuların çok yoğun olacağı bir gün. Büyük bir istek ve enerjiyle çalışacaksınız. Fakat çalışmalarınızı yürütürken problemlerle karşılaşabilirsiniz. 

Akrep
İş ve para konularında karşınıza çıkacak fırsatları gerçekçi değerlendirmeniz gerekiyor. Uzun zamandır bulutların üzerinde dolaştınız. Artık yere sağlam basmanız, geleceğiniz için çok önemli.

Haberin Devamı

Yay
Bugün kuvvetli hayal gücünüzü duygularınızla birleştirdiğinizde, aşk yaşamınızda isteklerinizi gerçekleştirme potansiyeli ortaya çıkacak.

Oğlak
Bugün aşk yaşamınızda yoğun bir gün yaşayacaksınız. Duygularınız çok yoğun ve sizi sürpriz olaylar bekliyor. İsteklerinizi gerçekleşmek için çaba harcamanız gerekebilir.

Kova
Sezgilerinizin güçlü olduğu bugün, herkesi ve özellikle de sevdiğiniz kişiyi çok kolay anlayacaksınız. İşinize odaklandığınız zaman hem evdeki stresten uzaklaşmış hem de işinizde sizden beklenen başarıları yakalamış olacaksınız.

Balık
İşyerinizde yaşayacağınız olayların temelinde, evinizle ilgili sorumluluklarınız var. Evinizdeki gerilimi işyerinize taşımamaya dikkat edin.

Yazarın Tüm Yazıları