Boğa burcunu 2013'te neler bekliyor

Değişime uyum hızınızı artırmanız gereken bir yıla giriyorsunuz.

Haberin Devamı

Alışık olduğunuz düzen, yaşam tarzınız ya da ilişkileriniz değişikliğe uğrayabilir.

Rutinin dışına çıkacağınız bir yıl 2013. İlişkileriniz testten geçiyor, yaşamsal amaçlarınızı gözden geçiriyor ve kendinizle ilgili yeni keşifler yapıyorsunuz.

Değişime direnmek sadece işinizi zorlaştıracaktır. Hayalleri ve hayalci yaklaşımları bir kenara bırakıp daha gerçekçi olabilirsiniz.

Yılın ilk yarısında maddi açıdan, ikinci yarısında ise yakın çevrenizle ilişkilerinizde, kısa mesafeli seyahatlerde, eğitim, kişisel gelişim, halkla ilişkiler konularında Jüpiter’in koruması altındasınız.

Kısa mesafeli seyahatlerin ve hafta sonu tatillerinin daha iyi geçebileceği bir süreç. 20 Mayıs, 7 Ağustos, 21 Ağustos ve 1 Kasım tarihleri civarında size farklı gelebilecek yerlere yolculuk yapma fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Yılın ikinci yarısı, araştırmalar yapmak, kendinizi geliştirmek, yeni fikirlerin peşinden gitmek, patent almak ya da buluş ve keşiflere imza atmak için oldukça uygun.

11 Haziran ve 19 Temmuz civarında hayalle gerçeği birbirinden ayırarak, netliğe kavuşmamış işlere daha realist yaklaşarak sonuca gidebilirsiniz. Mayıs ve kasım aylarında değişim baskısına dayanmak zor olabilir. Bu süreçte hedeflerinizi, kim olduğunuzu ve dünyaya gelme sebeplerinizi sorgulamaya başlayacağınız aylarda olacaksınız.

Akrep burcundaki Satürn, tüm yıl boyunca ikili ilişkilerinizde zorlanmalara neden olabilir. İlişkilerde rekabet ve mücadele temaları ön plana çıkabilir.

Güvensizliklere dayalı problemler veya kıskançlıklar ilişkilerde huzuru kaçırabilir.

Kendinize güveniniz artıyor

8 Mart ve 21 Eylül civarı yapılacak anlaşmalarda pazarlık gücünüz yüksek olacak. Karşı karşıya kalabileceğiniz tüm rekabet ortamlarında veya değişim rüzgarlarında, özgüveninizin yüksek olması en büyük artınız olacak.

Kendinize her zamankinden fazla değer veriyor olacaksınız. Korkularınızı bir kenara bırakabilirseniz zorlayıcı ilişkiler esnasında alacağınız çok ders var ve hepsi ödül niteliğinde!

17 Temmuz ve 12 Aralık tarihleri civarında hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak stratejik planlar yapabilir, başarmanıza yardım edecek yol haritanızı oluşturarak yürürlüğe koyabilirsiniz.

Akrabalarınız, komşularınız ya da genel anlamda sosyal ilişkileriniz açısından olumlu tarihlerdesiniz.

Mayıs ve kasım ayları zorlayıcı

Aşk hayatınız, işbirlikleriniz ve yakın ilişkileriniz zor sınavlardan geçebilir. Zor koşullarla baş edebilme gücünüzün normalin üstünde olması, ilişkinin sınav ya da belli bir soğuma süreci sonrası daha da güçlenmesi anlamına da gelebilir.

Yeni aşk ilişkilerine hızlı girilmemesi durumunda, ilişkilerin uzun vadeli olma şansı daha yüksek.

Nisan ayının son 10 günü ve 3 Kasım civarındaki tarihler gergin geçebilir. İstediğinizi elde etmekte zorlanabilirsiniz veya bazı ilişkiler sonlanabilir.

28 Mayıs civarında yeni bir aşk ilişkisi gündeme gelebilir veya eski ilişki canlanabilir. 23–24 Kasım civarında da tatlıya bağlanan olaylar veya mutlu sonlar gündemde.

Ortaklarınız ya da çalışma arkadaşlarınız tarafından desteklenmeyeceğiniz bir yıldasınız.

25 Nisan civarı duygusal tartışmalar ilişkileri zayıflatabilir, 1 Kasım civarında ise radikal kararlar alınabilir. Eleştiri ve şikayetleri olumsuz algılamak yerine yapıcı şekilde değerlendirmeniz sizi başarıya taşıyacaktır.

16–21 Temmuz aralığında yeni bir işe ya da göreve başlayabilirsiniz. 10 Aralık civarında çalışmalarınızın karşılığını görmeye başlayacaksınız.

Maddi şanslar ve olanaklar

Haziran ayının son haftasına kadar maddi açıdan şanslısınız, pek çok farklı kanalla maddi gelirlerinizi artırabilirsiniz. Mayısın son haftasından haziran ayının ilk haftasına kadar farklı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 26-29 Mayıs aralığı maaş artışı için uygun günler olabilir.

22 Temmuz-16 Ağustos aralığı kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz zaman dilimlerinden. Yaratıcı fikir ve işlerinizden kazanç sağlayabilirsiniz.

Bu şanslı zamanları boşa harcamayıp, özellikle 10 Mayıs ve 18 Eylül civarı başta olmak üzere maddi açıdan sıkıntı yaratabilecek durumlara hazırlık yapmakta fayda var. 10 Mayıs civarında bazı ilişkiler sonlanma noktasına gelebilir.

Sağlığınıza gereken önemi veriyor musunuz?

14 Ocak-28 Mart aralığında başarılı olmak için sağlığınızı veya duygusal durumunuzu hafife alıp sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Bu durum vücudunuzun yorgun düşmesi, aşırı stres ve huzursuzluk şeklinde kendini gösterebilir.

Özellikle 10 Mayıs civarında sağlığınıza ve ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor.

Kontrol dışına çıkan olaylar, ilişkilerde güvensizlik problemleri veya gergin etkiler ufak tefek sağlık sorunlarına, endişeli ruh haline neden olabilir.

Bu tarihten önce kondisyonunuzu ve psikolojinizi güçlendirici aktiviteleri hayatınıza taşımanız faydalı olacaktır. 10 Mayıs civarında yüksek eğitimle ilgili
başlangıçlar da söz konusu olabilir.

Yıl genelinde, sizinle aynı görüşleri paylaşan pek çok insanla yakınlaşabilirsiniz. 26 Haziran-23 Temmuz aralığında aileniz ve arkadaşlarınızla uyumlu ilişkiler içerisinde olabilir veya yaşadığınız yeri daha rahat ve konforlu hale getirebilecek işlerle uğraşabilirsiniz.

25 Mayıs civarı ise başkalarına güvenmek yanlış olabilir. O tarihlerde evde olmanız veya sadece kendinize güvenerek hareket etmeniz daha yararlı sonuçlar doğurabilir.

17 Kasım civarında içsel sıkıntılar ya da geçmişi geride bırakıp, yepyeni düşünce sistemlerine geçişe neden olabilecek gergin durumlar söz konusu olabilir.

Negatif düşünce ve duygularla baş edebilecek güçte olacaksınız.

Bazı yeni girişimlerde de bulunabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yarın: İkizler burcunu 2013’te neler bekliyor?

Haberin Devamı

Not: Mutlaka yükselen burcunuzun yorumunu da okumalısınız.

Koç
Sevdiğiniz ya da birlikte bir şeyler yapmaktan zevk aldığınız kişilerle vakit geçirebilirsiniz. Sizin için özel bir şeyi gelecekte elde edebilmek uğruna bir bütçe planı yapabilirsiniz. Eski arkadaşlarla bir araya gelebilir, yarım kalan hedefleri gözden geçirebilirsiniz.

Boğa
Endişeye veya belli baskılara neden olabilecek konuları dikkatle ele almanız gerekiyor. Geleneklerinizi koruyabilmek için özgün yaklaşımlar içine girmelisiniz.

İkizler
Gelecek planlarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Sunabilecekleriniz ve imajınız üzerine çalışmalar yapmanız gerekebilir. Yetenekleriniz konusunda dürüst olmalısınız. İkili ilişkiler hızlanıyor.

Haberin Devamı

Yengeç
Yaratıcı zekanızı kullanmanız sevdiğiniz kişileri memnun etmenizi sağlayacak yollar bulmanızı sağlayabilir. Başkalarına yardım etmeniz imajınızı güçlendirebilir ve olumlu geri dönüşlere neden olabilir.

Aslan
Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde bonkör ve zarif olmanız pek çok konunun anahtarı olabilir. Çok fazla para harcamak yerine belli konulara katılımda bulunmanız sizi önümüzdeki yıl ilginç kişilerle bir araya getirebilir.

Başak
Seyahat planları veya meslektaşlarınızla bir araya gelmeniz iş hayatınızdaki pozisyonunuzu güçlendirebilir. Evdeki baskıların sosyal iletişiminizi engelleme ihtimali var. Sektörel aktiviteleri ihmal etmemelisiniz.

Terazi
Size bilgi ya da tecrübe aktarabilecek kişilerle konuşabilmek için yollar aramalısınız. Seyahat planları ya da sizi eski veya yeni ortaklarla bir araya getirebilecek aktivitelere katılmanız ilginç tekliflere neden olabilir. Aşk hayatınız ön planda.

Haberin Devamı

Akrep
Çevrenizdeki kişilerin neler bildiğinizi veya bir sonraki hamlenizi anlamasına izin vermemeniz gerekebilir. Ev veya işle ilgili planlarınız sizi diğerlerinden farklı kılabilir.

Yay
Yapmak istediğiniz değişiklikleri dile getirebilirsiniz. Farklı yollardan ilerlemekten veya yön değiştirmekten korkmayın. Aşk hayatınız, kişisel gelişim projeleri veya yeni başlangıçlar ön planda.

Oğlak
Mevcut pozisyonunuzu gözden geçirebilir ve neler yapmanız gerektiği üzerine planlar yapabilirsiniz. Duyduğunuz her şeye inanmayın. Başkalarının yalan yanlış söylemlerine bağlı boş sözler verebilirsiniz.

Kova
Birine ulaşabilirseniz mükemmel sonuçlar ortaya çıkabilir. Başkalarının duygu ve düşüncelerini öğrenmeniz fark yaratmanıza yardım edebilir. Aşk hayatınızdaki değişiklikler romantizmi sağlayabilir.

Haberin Devamı

Balık
Bazı sırlar tutmanız pozisyonunuzu netleştirebilir. Bazı konulara karışmanız dönüp size zarar verebilir veya bir kişiyle ilişkilerinizi geri dönüşü olmayacak şekilde bozabilir. Yardım etmek istiyorsanız sadece dinleyin, kimseye karışmayın en iyisi!

Yazarın Tüm Yazıları