Taraftar nerede

ESKİDEN Trabzon’a geldiğimde hiç iddiası bile olmasa Trabzonspor taraftarının coşkusunu her yerde görmek mümkündü.

Haberin Devamı

Hadi ilk altı hafta cezalıydın ama bayanlar ve çocuklar yine de gereğini yaparak ve neredeyse stadı doldurarak desteğini vermişlerdi. Ceza bitti ama taraftarın cezası devam ediyor herhalde. Ya da beyler cezanın bittiğinin farkında değiller. Dün akşam Avni Aker’de büyük boşluklar vardı.  Alınan sonuçlar mı bunda etkili oldu, seyredecek fazla futbolcu bulamadıklarından mı yoksa hedefe inanmadıklarından mı bilinmez.

Ya da geçen sezondan bu yana fazla özlememişler.

Güneş’in tercihleri

Galibiyete hasret kalan Trabzonspor, Kasımpaşa karşısında maça Olcan’ın muhteşem golü ile başladı. Golün dakikası yedi. Bir dakika sonra Halil, yakaladığı o çok müsait pozisyonda topu kaleciye nişanlamasa belki de maç orada bitecek. Devre biterken yine Halil, kendisini filelere atmak yerine topa dokunsa iş yine bitecek. Ama olmuyor, çünkü o tür pozisyonlarda santrfor yani golcü vuruşu gerekli. Trabzonspor ikinci golü bulsa hiç sıkıntıya girmeden üç puan alacak ve derin bir oh çekecek ama nerede? Böylesine tabloları bu sezon yine çok göreceğiz. Öyle veya böyle, biraz sıkıntılı ama neresinden bakarsan bak üç puan ancak Şenol Hoca’nın tercihlerine de değinmeden olmaz.
Halil yeni bir santrfor adayı. Şenol Hoca çok ısrar ediyor. Kendi sahanda oynuyorsun ve santrforların kulübede. Hadi Janko yabancı ve eninde sonunda forma giyecek. Ya genç Emre ne yapacak, ne zaman şans bulacak? İnanın Emre Güral biraz şans bulsa o formayı bir daha bırakmaz. Birde sahada olup da varlıkları belli olmayanlar var. Bunların başında da Zokora geliyor. Geçen hafta da dökülüyordu bu hafta da döküldü. Alanzinho ve Sapara üretken değiller. Colman gelene kadar ikisine de katlanılacak. Olcan ise golünü attı ve yattı.

Haberin Devamı

Halil etkisiz, Yasin ise takımını ayakta tutmaya çalıştı. Son dakikalarda oyuna giren Janko ısınamadı bile, gerisi ise yalnızca idare etti.

Yazarın Tüm Yazıları