Zaman gerekli

BEŞİKTAŞ’ta Samet Hoca’nın çıkardığı kadro ve saha dizilişi zaten daha maç başlamadan Galatasaray’ın üstünlüğünün kabul etmek anlamına geliyordu.

Haberin Devamı

Haksız mı bu konuda? Değil. Karşısında şampiyon olmuş ve daha da güçlenmiş olarak yeni sezona başlayan sistemi oturmuş bir takım vardı. Samet Hoca zayıflayan ve eksilen takımının Galatasaray ile kalite açısından baş edemeyeceğini bildiği için orta sahayı fazla sayıda oyuncu ile kurup mücadele kozunu kullanmak istedi. Fakat Galatasaray’ın ligin en iyi fizik gücüne sahip takım olmasının yanında kalitesel anlamda da ligin en iyisi olduğu gerçeği hemen ortaya çıktı.

İkram goller

Maçın geneli her iki hocanın da düşündüğü gibi geçmedi. Çünkü ne Samet Hoca ne de Fatih Hoca bu kadar bireysel hatanın yapılacağını tahmin etmemiştir. Özellikle Beşiktaş’ın bulduğu 3 golde de Galatasaraylı oyuncuların bireysel hataları vardı.
Maçın ilk yarısında birer ikram gole sahne olduğunu söylemek yanlış olmaz. Melo’nun ters kafası ne kadar kendi kalesine golse Cenk’in kucağına gelen topu içeri atması o kadar kendi kalesine goldür.

Haberin Devamı

BİREYSEL HATALAR..

Ujfalusi ve Semih’ten sonra Melo’nun kendi kalesine attığı gol.
Cenk’in kucağına gelen topu içeriye atması ile gelen gol.
Hakan’ın uzaklaştırması kolay topu gol pası olarak geri vermesi.
Fatih Hoca’nın Hamit’i kenarda oynatmakta ısrar etmesi.
Fatih Hoca’nın Amrabat oyuna girince, Emre’yi ortaya çekmesi.

Yazarın Tüm Yazıları