Burçlar ve Rüyalar

Haberin Devamı

Koç

Muhtemel bir sevgili adayını maddi durumunuz veya harcamalarınızla etkilemeye çalışıyorsanız, kendinizi zor bir duruma sokabilirsiniz. Eminim banka cüzdanınızla flört etmek isteyecek çok kişi vardır ama bu bir ilişki anlamına gelmiyor.

Boğa

Denemeye karar verdiğiniz konulardan emin değilseniz, denememeniz daha iyi olabilir. Güvenli olmanız durumunda karizmanız ve iyimserliğiniz sizi dayanılmaz kılabilir ve herkes sizin tarafınızda yer alabilir. Varlığınızı çevrenize hissettirmenizin faydasını görebilirsiniz.

İkizler

Kendinizi istenmeyen bir durumda bulabilirsiniz, durumu daha da kötüleştirmemek için konunun üzerine gitmemenizde fayda var. Hataları düzeltmenin en iyi yolu, yanlışın nerede olduğunu bulup tekrarlamamak olabilir. Geçmişte yaşamayı bırakıp yeni başlangıçlar yapmalısınız.

Yengeç

Haberin Devamı

Gökyüzünün konumu size yerinizde sayıyormuşsunuz hissi verebilir. Gezegenler, başladığınız işi tamamlamanızı ya da hak ettiğiniz yere gelmenizi zorlaştırıyor. Ancak maddi ya da elzem konularda kendinizi iyi ifade etmeniz, istediğinizi almanızı sağlayacaktır.

Aslan

Yoğun gündeminizin arasında bu bayram tatili size iyi gelmiştir umarım. Şimdi, tatilde yaptığınız planları uygulamaya koyma zamanı!

Başak

Kendinizden emin olmanız ve net fikirlerle hamle yapmanız, karşınızdaki kişilerin sizi bir uzman ya da lider olarak görmesini sağlayabilir. Verdiğiniz sözlerin
arkasında olduğunuzu göstermeniz, umutları boşa çıkarmamanızı sağlayacaktır.

Terazi

Herkese eşit mesafede olmanıza ve her kültürden kişiye hayranlık duymanıza rağmen asıl dikkatinizi çekenler özgün olanlardır. Bugün, farklı amaçları olan ya da alışılmadık birisi size ilham verebilir. Kendi kurallarına göre yaşayan kişiler keyfinizi yerine getirebilir.

Akrep

Yaptıklarınıza ya da yapamadıklarınıza takılıp kalmanız veya yanlış adımlarınızı saymanız sizi yavaşlatıyor. Geçmişte olanları unutmalı ve kendinize güvenerek hızla ilerlemelisiniz.

Yay

Planlanmadan veya konuşulmadan gelen destekleri kabul etmenizden doğal bir şey olamaz. Ancak şu an size uzatılan ellerin ardında başka nedenler yatıyor ya da bazı karşılıklar bekleniyor olabilir.

Oğlak

Haberin Devamı

Tatil dönüşü işe şevkle sarılmakta fayda var. Aksi takdirde imajınıza zarar verebilirsiniz. Sağlığınız tehlikede olmadıkça her teklife hazır görünüyorsunuz ama sınırlarınızı iyi belirlemelisiniz.

Kova

Doğanız gereği herkese yardım etmek istiyorsunuz. Belli bir alan ve kişi sayısı belirleyerek yardımın kalitesini artırabilirsiniz. Kendinizi negatif kişi ve yerlerden uzak tutmalısınız.

Balık

Sonuçlarını hesaplamadan harekete geçmekten hoşlanmayan bir kişi olsanız da, beklenemedik bir fırsatı değerlendirebilmek için bu sefer değişiklik yapmanız gerekebilir. Bazen gelen şans kendini önceden belli eder ve kaçırmamak için hızlı hareket etmek gerekir. Sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları