Yunan adaları’nda aşk tazelediler

Dünyanın en zenginleri listesinde yer alan merhum işadamı Faruk Yalçın’ın kızı Süreyya Yalçın, ilk evliliğini 2005’te Ekrem-Gül Dürüst’ün oğlu Kerem Dürüst’le yapmış ve bir yıl sonra da boşanmıştı.

Haberin Devamı

Üç yıl sonra da Önder Bekensir’le nikah masasına oturan Yalçın’ın bu evliliği de 3 ay sürmüştü.
Sonu boşanmayla biten iki evlilikten sonra Tugay Gökkaya ile yeni bir aşka yelken açan Yalçın, aradığı mutluluğu bulmuş görünüyor. Resmi olarak evlenip evlenmediklerini bilemem ama Facebook’ta Gökkaya ile ‘Tugay Sureyya’ adlı bir sayfa açan ve ilişki durumu için ‘Süreyya Tugay Yg ile evli’ yazan Yalçın, tatiline devam ediyor. Çift şimdi de Yunan Adaları’nda ortaya çıktı. ETS Turizm’e ait ‘Aegean Paradise’ adlı gemiyle gündüz Yunan Adaları’nı gezen sevgililer, gece de şarkıcı Oğuzhan’ın şarkıları eşliğinde eğlendi.

Dostlarla kutlama

Gülben Ergen, Sibel Can, Seda Sayan gibi sanatçıları giydiren Nur Yerlitaş, yeni yaşını Bodrum Torba’daki Grand Yazıcı Otel’de kutladı. Grand Yazıcı Otelleri Eğlence Müdürü Cihan Şensözlü’nün organize ettiği kutlamaya, Serra Tokar, Reyhan-Enis Çiftçi, Hülya-Metin Aşık, Hayri-Lale Yazıcı ve Bahar-Ozan Şer gibi cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı.

Haberin Devamı

Hız tutkusu babadan miras

Arzu-Ömer Sabancı çiftinin oğlu Hacı Sabancı, manken Özge Ulusoy ile yaşadığı aşkın yanı sıra lüks araba tutkusuyla da biliniyor. Son model kırmızı Ferrari’siyle İstanbul gecelerinde turlayan Hacı Sabancı, babası Ömer Sabancı’nın Porsche 928 model otomobilinin önünde çekilen çocukluk fotoğrafını Instagram’da paylaştı. Babasıyla bir örnek giyindiği gözlerden kaçmayan Hacı Sabancı’nın hız tutkusu anlaşılan babasından miras.

Eşini de kendine benzetti

Deniz Berdan, kızı Begüm’le imza attığı DB markasıyla moda sektörüne giriş yapmıştı. Aksesuvar, çorap, mayo, elbise derken, ünlü yıldız Katy Perry için Rocco’nun top şeklindeki sakızlarından rengarenk sahne kostümleri tasarlayan Berdan, sonunda kocası Haluk Berdan’ı da kendine benzetti. Berdan’ın ilginç giyim tarzı, kızı Begüm’den sonra Haluk Berdan’a da sıçradı. Deniz Berdan Twitter’da paylaştığı, eşinin yakaları sökük ceketi ve gözlükleriyle çekilmiş fotoğrafının altına da ‘Zamanla çiftler birbirine benzermiş’ diye not düştü.

Çeyiz alışverişi

Haberin Devamı

Cem Boyner’in Bilgün Sazak’tan olan 23 yaşındaki kızı Emine Boyner, ablaları Ayşe ve Elif’ten önce evleniyor. Bu ay sonunda Kürşat Yağları’nın sahibi Ali Kürşat ile iki gün iki gece sürecek düğünle Ayvalık’ta evlenecek olan Emine Boyner, annesi Bilgün Sazak’la Nişantaşı’nda görüntülendi. Anne kız, gün boyu düğün alışverişi yaptı.

Yazarın Tüm Yazıları