Sevgilisiyle aşk yaşadı, kocasıyla evlendi

Sibel Turnagöl, Arte Tahir’in eski eşi Mehmet Çelik’le evlendi. Turnagöl’ün kısa süre önce ayrıldığı Sarven Kuzukoğlu’nun da Tahir’in eski aşkı olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Honda’nın ana bayilerinden Çifkurtlar Otomotiv’in sahibi Mehmet Çelik, ilk eşi Arte Tahir ile yıllar önce yollarını ayırmıştı. Boşandıktan sonra sıkı çapkın kesilen ve birçok ünlü isimle flört eden Mehmet Bey, son olarak Pınar Eliçe’yle yaşadığı yaz aşkıyla gündeme geldi. Sevgili tercihlerini daha çok sanat dünyasının ünlüleri arasından yapan Çelik, Eliçe’nin ardından Sibel Turnagöl’le aşk yaşamaya başladı. Sürpriz aşkı daha önce yazmış, ikilinin birlikte çekilmiş ilk fotoğraflarını da Hafta Sonu dergisindeki köşemde yayınlamıştım.

Mehmet Çelik ile Sibel Turnagöl, geçtiğimiz pazar günü Atina’da evlendi. Sürpriz evlilik, magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte size bu ilişkiyle ilgili ikinci bir bomba daha... Sibel Turnagöl’ün evlenmek istemediği için ayrıldığı sevgilisi Sarven Kuzukoğlu, dört yıl önce Mehmet Çelik’in eski eşi Arte Tahir’le aşk yaşamıştı. Tahir ile 1,5 yıl flört eden Sarven Kuzukoğlu, ilişkisini noktaladıktan sonra Sibel Turnagöl’le görüşmeye başlamıştı...

Haberin Devamı

Sana inat evleneceğim!

Sibel Turnagöl’ün eski sevgilisi Sarven Kuzukoğlu, “Sibel’le nişanlıydık. Aynı evde yaşıyorduk. O evlenmek istedi, ben istemediğim için bir ay önce ayrıldık” dedi, ayrıca Turnagöl’ün bir hafta önce kendisine telefon açıp “Sana inat evleneceğim, görürsün bak” dediğini öne sürdü...

Aşk bitti izi kaldı

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Hüsnü Güreli’nin kızı Yosun Güreli, iki yıl önce oyuncu Ozan Güven’le aşk yaşamaya başlamıştı. Yakınları evlilik davetiyesi beklerken, aşıklar ani bir kararla yollarını ayırdı.
Güven, geçtiğimiz hafta Bodrum’da güneş gözlüklü esmer bir kadınla görüntülendi. Kadının Güreli olduğu sanılınca, ikilinin barıştığı yönünde haberler yapıldı.
Çıkan haber üzerine aradığım Yosun Güreli ise fotoğraftaki kadının kendisi olmadığını, Güven’le beş ay önce ayrıldıklarını ve o günden bu yana da hiç görüşmediklerini söyledi, dostça ayrıldıklarını da sözlerine ekledi...

Karışık eğlence

Alaçatı’daki Bobou Beach, bu gece DJ Salih Saka’nın performans sergileyeceği “Johnnie Walker Black Nights – Brazil Soul” adlı partiye ev sahipliği yapacak. Aynı gece Cenk Eren de Bobou’da şarkılarıyla tatilcileri eğlendirecek.

Haberin Devamı

Modelliğe döndü

Yurdal Sert’le evlendikten sonra podyumlara veda eden Ivana Sert, yeniden modellik yapmaya başladı. Eşinden boşanmaya hazırlanan Ivana Sert, 700 çeşit ürün yelpazesiyle 2006 yılından bu yana faaliyet gösteren Adnan Akat Kozmetik’in marka yüzü oldu. Sert, firmanın saç bakım ve şekillendirici ürünü Morfose için Sortie’de objektif karşısına geçti.

Yazarın Tüm Yazıları