Kolpaçino Ankara

“HER seferinde aynı şeyi yapıyosun Ekrem abi. Bizi mi kopartıyosun anlamadım ki.”

Haberin Devamı

Bu repliği Kolpaçino serisini izleyenler hatırlayacaktır. Türkiye’de yerli mafya parodisinin ilk örneklerinden Kolpaçino’da geçen bir diyalog.
Niyeyse, önceki gün Kolpaçino serisinin çekirdek kadrosunda yer alan Serkan Şengül’e twitter’dan yönelttiğim soruya aldığım yanıt sonrası bu replik aklıma geldi.
Hatırlayacağınız gibi bu yılın başında, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, twitter’a girişinin birinci yılını takipçilerinin yanısıra ünlü oyuncu Şafak Sezer ve Ece Erken’le bir araya gelerek kutlamıştı.

GÜNDEMDE PLATO VARDI

Bu programda da, Şafak Sezer, başrolünü üstlendiği ve büyük ilgi çeken Kolpaçino serisinin Ankara’da devam edeceğini ve üçüncü filmin Çinçin’de çekileceğini açıklamıştı.
Sezer, bunu açıklarken Gökçek’in gündemde olan film platosu projesine değinmiş ve çok beğendiğini söylemişti. Biz de filmin adını o günden koymuş; gazetemizde “Kolpaçino Çinçin” manşetiyle duyurmuştuk.
Açıklamanın üzerinden neredeyse sekiz ay geçti, hala filmle ilgili bir gelişme olmaması üzerine, filmin çekirdek kadrosundan oyuncu Serkan Şengül’e twitter üzerinden üçüncü filmin akıbetini sordum. Şengül ise, başka bir filmin gündemde olduğunu ve Kolpaçino 3’ün henüz çekilmeyeceğini açıkladı.

Haberin Devamı

SEN DE Mİ SEZER

Şafak Sezer’in açıklaması, gündemdeki film platosu projesine destek olmak için yapılmış bir açıklama mıydı yoksa, gerçekten “Kolpaçino 3” Ankara’da çekilecek mi, bunu zaman gösterecek
Fakat, yerel yöneticilerin başı sonu belli olmadan ortaya attığı projelere alışkın olan Ankara’da herhalde bunun benzerini bir sanatçının yapmış olduğuna ilk kez şahit oluyoruz.
Dileriz, Kolpaçino 3 gerçekten Ankara’da çekilir de biz de mahcup oluruz, fakat Şengül’ün yanıtından anladığımız kadarıyla, Ankara’da çekileceği sözü verilen bu film de, London Eye gibi Disneyland gibi vaatler diyarında şimdiden yerini almış gözüküyor.
Bize de şimdilik yazıyı, filmden bir replikle sonlandırmak kalıyor. “Her seferinde aynı şeyi yapıyosun Ekrem abi. Bizi mi kopartıyosun anlamadım ki.”

İşitme Engelliler Güzellik Yarışması

Haberin Devamı

NÜFUSUN büyük bir kesimini oluşturan engelliler, kendileriyle ilgili hayati öneme sahip yasanın üç yıl daha ertelenmesinin hayal kırıklığını yaşarken, önümüzdeki günlerde işitme engelliler adına Ankara’da önemli bir etkinlik düzenlenecek. Uluslararası olması nedeniyle ayrı bir önem taşıyan ve bu yıl Türkiye’de düzenlenecek organizasyonu JW Marriott’la Kentpark birlikte yürütüyor. Erkekler ve bayanlar kategorilerinde gerçekleştirilecek yarışma 26-27 Temmuz günlerinde Kentpark’ta izlenebilecek. Geçtiğimiz yıl Amerika’da düzenlenen yarışmayı, Jamaikalı Cassandra Whyte kazanmıştı.

Tebrik etmeli

AVRUPA’da şampiyon çıkartamayan ender başkentlerden biri olan Ankara’da, Ankaragücü’nün de Süper Lig’den düşmesi üzerine, şimdi ligdeki tek temsilcimiz Gençlerbirliği’ne daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor. Bu anlamda ilk önemli adımı ise, Gençlerbirliği futbolcuları attı. Geçtiğimiz hafta futbolcular, fotoğrafçı Evren Özesen’in projesi dahilinde kentin sokaklarında fotoğraf çekimi yaptı ve vatandaşla kucaklaştı. Kentlilik bilinci oluşturulması adına ilk kez gerçekleştirilen bu proje çok önemli bir adım oldu. Başta futbolcular olmak üzere, bu projede emeği geçen herkesi tebrik etmeli ve Ankaralılara da büyük iş düştüğünü hatırlatmalıyız.

Yazarın Tüm Yazıları