Kocaman Hastanesi Özel Deniz oldu

Haberin Devamı

YENİŞEHİR’de İzmir’in ikinci özel hastanesi olarak kurulan Kocaman, Dr. Abdullah Karaca başkanlığındaki hekimler tarafından devir alındıktan sonra ismi de Özel Deniz Hastanesi olarak değişti.
Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Abdullah Karaca, eski Kocaman, yeni Deniz Hastanesi’ni genç, dinamik, özverili ve tamamı kendi dalında uzman doktorlardan oluşan kadrosuyla baştan aşağı yenilendiklerini belirterek, “Yenilenme sadece dış görünüm ve iç mekanlarla sınırlı kalmadı. Hastalara verilecek hizmet konusunda, hastane personeline yönelik özel eğitim ve toplantılar düzenlendi. Tıbbi cihazlar ve hastane altyapısı tamamen yenilendi. Tüm bu yapılan değişim ve dönüşümü vurgulamak amacıyla hastanenin ismi de değiştirildi” dedi. 1990 yılında Kocaman Ailesi tarafından kurulan hastanedeki hizmet kalitesini, hekimlerden oluşan yeni yönetimle çok daha yükseklere taşımayı amaçladıklarını belirten Karaca, şöyle devam etti;
Yatak sayısı artacak
“Yeni dönemle birlikte, daha önce hastanemizde olmayan uzmanlık dallarını faaliyete geçirdik. Yapılan yatırımlarla daha önce yapılamayan birçok ameliyat hastanemizde yapılmaya başlandı. Ameliyatların başarısı konusunda gerek hekim grubumuza, gerek tıbbi donanımıza çok güveniyoruz. Kısa sürede hastanemizin kalite sınıfının Sağlık Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yükseltilmesi, motivasyonumuzu artırdı. Yoğun ilgi nedeniyle 50 olan yatak kapasitemizi 150 yatağa çıkarmayı hedefliyoruz. EXPO ve sağlık turizmi konusunda İzmir’e yakışan bir sağlık tesisi en büyük hedefimiz.”

Haberin Devamı

24 saat hizmet

Özel Deniz Hastanesi’nde 100’den fazla akademik ve idari personel bulunuyor. Hastanede, modern laboratuvarlar, tomografi dahil tıbbi görüntüleme cihazları, tanı üniteleri, tüm branşlarda poliklinik hizmetleri, doğumhane, ameliyathaneler, yataklı tedavi üniteleri, acil servis ve ambulans hizmetleri ile 24 saat hizmet veriliyor. Ayrıca hastanenin SGK (SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur) bankalar ve özel sigortalarla anlaşması mevcut.

hangi branşlar

· İç Hastalıkları
· Genel Cerrahi
· Kadın Hastalıkları ve Doğum
· Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
· Göz Sağlığı ve Hastalıkları
· Ortopedi ve Travmatoloji
· Üroloji
· Beyin ve Sinir Cerrahisi
· Nöroloji
· Radyoloji
· Beslenme ve Diyet
· Anesteziyoloji ve Reanimasyon
· Acil

Yazarın Tüm Yazıları